news-details

Bebekler ile sakin bir gece elinizde

Annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı İsviçreli Hero Baby’nin Tahıllı Kaşık Mamaları, gece serisi ile bebeklerin huzurlu bir gece uykusu öncesinde de annelerin yanında! Ek gıdaya geçişte 6. aydan itibaren önerilen tahıllı kaşık mamaları, kalsiyum, çinko ve demir gibi birçok mineral ve vitamini de içeriyor.

Bebeklerin ve küçük çocukların sağlıklı gelişimleri, öncelikle huzurlu bir gece uykusundan geçiyor. Bebekler, doğru bir beslenme ile tok bir karın sayesinde gece uykusuna huzurlu bir şekilde dalarken anneler de rahat bir nefes alabiliyor.

Bebeklerin ve küçük çocukların sindirim sistemleri, yetişkinlere göre daha hassas olduğu için tahıllardan azami faydayı sağlayamıyor. İsviçreli Hero Baby’nin 130 yılı uzmanlığıyla üretilen tahıllı kaşık mamaları, bebek ve küçük çocuk beslenmesine uygun tahılları bebeklerin beğenisine sunuyor.

Hero Baby’nin tahıllı kaşık mamaları, ailelerin beslenme konusundaki hassasiyetlerini tüm üretim süreci boyunda göz önünde tutuyor. Hijyenin daha da ön plana çıktığı günümüzde, el değmeden üretilen her tahıllı kaşık mama tarladan sofraya özenle seçilip güvenle tüketiliyor. Bebek beslenmesine uygun kalitede 500’den fazla analizden geçerek hazırlanan Hero Baby tahıllı kaşık mamaları, herhangi bir koruyucu ya da katkı maddesi içermeyen* içerikleriyle annelerin ve bebeklerin en çok tercih ettiği** tahıllı kaşık maması oluyor.

*TGK gereğince koruyucu ve katkı maddesi içermez.

**Nielsen Perakende Raporu, MAT Şubat 2020 kilogram ve ciro satış payına göre


Hibya Haber Ajansı