news-details

Bizim mutfak ve Kemal kükrer Türkiye'nin ilk instagram IgTv dizisine sponsor oldu

Türkiye’de birçok ilke imza atan Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markaları yine denenmemişi deniyor… Markalar, heyecan yaratan olay örgüsüyle izleyici karşısına çıkacak olan Türkiye’nin ilk Instagram IGTV dizi projesi “ Altın Kod 5.2.0” e sponsor oluyor.

İlk defa Instagram’ın IGTV bölümünde yayınlanacak “Altın Kod 5.2.0” dizisi haftada bir gün Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer sponsorluğunda izleyicilerin karşısında olacak. Dizinin kurgusunda 500 yıl öncesine dayanan, Kapadokya ve Yerebatan Sarnıcı’nda gizlenmiş İstanbul’un önemli bir sırrı öne çıkarken, birbirinden farklı altı ana karakterle birlikte olay örgüsünün çözülmeye çalışacağı heyecanlı ve eğlenceli bir sosyal medya dizisi izleyicileri bekliyor.

Yapılan araştırmalarda zorunlu evde kalma dönemlerinde sosyal medyada geçirilen zaman her zamankinden daha fazla öne çıkarken, evlerde yemek yapma sıklığı da oldukça arttı. En sık kullanılan sosyal medya kanallarından olan Instagram’da yayınlanmak üzere, yemek yapma sahnelerinin bol bol yer aldığı, izleyicilerin kendilerini heyecan ve gizem dolu komik bir hikâyenin içinde bulacakları dizide ana karakterleri Pınar Altuğ, Yusuf Güney, Emel Müftüoğlu, Orçun Kaptan, Murat Sönmez, Kayhan Kilbaşoğlu, Muzaffer Yöntem, İsrafil İnce ve Berke Üzrek canlandırıyor. Ebru Akel gibi misafir sanatçı olarak katılacak birçok ünlü oyuncu ile de heyecan giderek artacak.

Hayatımızın yeni normali ile birlikte yeni iş yapma modellerinin de oluşmaya başladığı bu dönemin ilklerinden olan bu projede, oyuncular tüm çekimleri kendi telefonlarıyla ve çoğunlukla evlerinden gerçekleştirecekler. Hatta oyunculardan biri çekimlerini Berlin’de yapacak. Projenin sahibi ve yönetmeni olan Deniz Akel de oyuncularını uzaktan, tamamen dijital dünyanın sağladığı imkanlarla yönetecek. Sosyal mesafe ve dijitalleşmenin getirdiği “yeni normalin” ilk sosyal medya dizisinin yapımcılığını Ediz Utkucan – Key Production, senaryosunu ise Ortak Fikir Sanat üstleniyor.

Hibya Haber Ajansı