news-details

Milpa'da koronavirüs önlemleri

Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş, koronavirüs önlemlerini sürdürüyor.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, iş planları ve sorumlulukların ilgili bakanlıkların talimatları, Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklamaları ve COVID-2019'un pandemik kabul edilmesi doğrultusunda koordine edildiği bildirildi.

COVID-2019'un yayılmasına ve herhangi bir olumsuz durum yaratmasına engel olmak amacıyla, çalışanların, müşterilerin, iş ortaklarının ve tüm toplumun sağlık ve refahı için açıklanan talimatlara, sınırlamalara ve prensiplere uyuma azami özen gösterildiğinin aktarıldığı açıklamada, şöyle denildi:

''Şirket personelimiz uzaktan erişim sağlamak suretiyle evlerinden hizmet alanlarının devamlılığını sağlamaktadır. Şirketimiz, COVID-2019'un faaliyetleri üzerindeki doğrudan ve dolaylı etkilerini anlık olarak takip etmekte ve düzenli olarak analize tabi tutmaktadır. Mevcut bilgilerimiz dahilinde, COVID-2019'un faaliyetlerimiz üzerinde önemli bir etkisinin olması beklenmemektedir. Şirketimizin krediye erişiminde herhangi bir sorun yaşanmamakta ve likidite sorunu bulunmamaktadır. Önümüzdeki dönemde de gelişmeleri yakından takip ediyor ve ilgili mevzuatın gerekli gördüğü hallerde kamuya gerekli açıklamaları yapıyor olacağız. Bu süreçte şirketimiz kaynaklı olmayan haberlere kesinlikle itibar edilmemesini ve şirketimiz yatırımcı ilişkileri biriminin ilgili mevzuat ile tanınan sınırlamalar dahilinde yatırımcılardan gelecek tüm soruları her zaman cevaplamaya hazır olduğunu ifade etmek isteriz.''   

  


Hibya Haber Ajansı