news-details

Kelebek Mobilya'dan özel alışveriş hizmetleri ve mağaza açma imkanı

Randevulu satış, ücretsiz mimari destek, Whatsapp ile görüntülü online satış ve işsizlikle mücadelede KOSGEB desteği ile uygun koşullarda Kelebek mobilya mağazası açma imkanı, halkın hizmetine sunuldu.

Korona günlerine özel yeni mağazacılık hizmetlerinin yanı sıra kadın girişimcileri iş kurmaya teşvik edecek bir teklifle, uygun koşullarda mağaza açma imkanı sunan Kelebek mobilya, hem tüm dünyayı etkisi altına alan Koronovirüs salgını sonrası canlanacak ekonomiye destek olmayı hem de işsizlik korkusuyla ya da yatırım kaybı kaygısı ile bir işe girişmekten kaçınan kadınlara cesaret vermeyi hedefliyor. Kelebek mobilyanın KOSGEB ve kamu bankaları ile imzaladığı protokol çerçevesinde KOSGEB’in girişimcilik eğitimlerini tamamlayarak sertifika alan kadınlar, alacakları yatırımcı desteği sayesinde çok daha kolay bir şekilde Kelebek ailesine katılabilecek ve karlı bir dünyanın kapılarını aralayabilecekler. Tüm kadınları, evden neler yapabileceğimizi düşündüğümüz bugünlerde, sadece online eğitimi tamamlayarak iş sahibi olmaya davet eden Kelebek mobilya, Korona ile mücadelede öncelikle sağlık ve güvenlik tedbirleri kapsamında üretim ve istihdam devamlılığının da öneminin altını bir kez daha çizmiş oluyor.

Bunun yanında ilk günden bu yana mağazalarında Covid19 ile mücadele kapsamında yeni alışveriş sistemlerini hayata geçiren Kelebek mobilya, müşterilerine sağlıkla ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm desteği sağlıyor.

Tüm mağazalarında randevulu alışveriş sistemini devreye sokan Kelebek mobilya, müşterilerine alışveriş yapmak istedikleri mağazayı önceden arayarak kendilerine özel gün ve saatte aldıkları randevu ile sosyal mesafe kuralları çerçevesinde hizmet verirken, evden alışveriş yapmak isteyenler için de Whatsapp görüntülü arama özelliği ile güvenli alışverişi mümkün kılıyor.

Mağazalarında müşterilerine sağladığı ücretsiz mimari destek ile yoğun ilgi gören Kelebek Mobilya, Korona günlerinde de bu hizmetini evden alışveriş yapmak isteyenlere özel online olarak vermeye devam ediyor. Ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanmak için 444 1805 numaralı telefonu ya da www.kelebek.com adresindeki mağazalar sekmesinden size en uygun mağazayı arayarak özel randevu oluşturup ister mağazadan ister telefon bağlantısı ile evinizi yenileme desteğini alabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı