news-details

MAPFRE Sigorta DüşleYaşa Blog’uyla hayallere ilham oluyor

 

Jeofizik mühendisliği okumasına rağmen karikatürist olmayı düşleyen ve en nihayetinde bunu başaran Alpay Erdem, hikâyesini anlattığı videoda; çocukluğunu gençliğini ve bugüne gelmesindeki yolculuğunu anlattı.

 

MAPFRE Sigorta, düşleyenlere ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ilham olacak video serisinin ilkini, blog’u DüşleYaşa’da yayımladı. Hayal edenlere ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ilham vermeyi ve onları motive etmeyi amaçlayan video serisinin ilk konuğu ise karikatürist olmasının yanı sıra son dönemde adından “stand-up sanatçısı” olarak da sıklıkla bahsettiren Alpay Erdem oldu.

 

Erdem, başarısının sırrını açıkladı…

Videoda Alpay Erdem, çocukluğundan gençliğine ve bugününe doğru çıktığı yolculuğu anlattı. Hayallerini gerçekleştirmek ve düşlediği hayatı yaşamak isteyenler için deneyimlerini eğlenceli ve bir o kadar da etkileyici bir şekilde aktaran Alpay Erdem, hayallerine ulaşmasındaki sırlarını da DüşleYaşa blogunu takip edenlere aktardı. Jeofizik mühendisliği okuyan Alpay Erdem; karikatürist olmak için yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiği, nasıl bir yol izlediği, stand-up gösterilerini hayata geçirmeye nasıl karar verdiği gibi detayları da aktardı.

 

Seri farklı isimlerle devam ediyor…

DüşleYaşa blogunda yayımlanacak serinin diğer bölümlerinde, geçmişte hayalini kurdukları mesleklerde bugün oldukça başarılı olan isimlerin hikayelerine yer veriliyor. Hikayeler, başarılı isimlerin düşlerini gerçek kılmak için çıktıkları yolda yaşadıkları, izleyen herkesin kendinden bir şey bulacağı türden…

 

Hayallerini gerçekleştirmek için yaşadıklarını aktarmanın yanı sıra deneyimlerinden yola çıkarak düşlerini yaşamak isteyenler için öneriler de sunan Alpay Erdem’in ilham veren hikâyesine mapfre.com.tr/blog adresinden ya da MAPFRE Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

 

MAPFRE Sigorta Hakkında:

MAPFRE Sigorta, ödenmiş sermayesi ve özkaynak büyüklüğü ile Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alıyor. İspanya’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE, Avrupa ve Amerika olmak üzere beş kıtada 100’den fazla ülkede reasürans, asistans ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteriyor. Tüm sigorta branşlarını kapsayan, zengin bir ürün portföyüne sahip MAPFRE Sigorta, müşterilerinin her türlü hizmet ihtiyacının karşılanması ve mal varlıklarının güvencesi için özel olarak geliştirilmiş rekabetçi çözümler sunmanın yanı sıra yatırım ve emeklilik fon yönetim faaliyetlerinde de bulunmaktadır. MAPFRE Grup bünyesinde 37 binden fazla çalışan, dünya çapında 5 bin üzeri ofisle 37 milyon müşteriye hizmet veriyor.

 


Hibya Haber Ajansı