news-details

Isıtmada Yılın İtibarlısı Bosch oldu

İklimlendirme sektöründe yoğuşmalı kombinin lideri Bosch Termoteknik, “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nin ısıtma kategorisinde, Bosch markası ile "Yılın İtibarlısı"ödülüne layık görüldü!

2019 yılı içerisinde en itibarlı markaları ve paydaşlarını ödüllendiren “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” 9 Ocak 2020 tarihinde, Raffles İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Pazar ve tüketici araştırmaları şirketi Akademetre’nin, Marketing Türkiye adına düzenlediği “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması kapsamında, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmeler sonucunda 40 farklı sektörün yıl içerisinde itibarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşları ödüllendirildi.

Bosch Termoteknik The ONE Awards’ta “Yılın İtibarlısı” ödülünü alarak yoğuşmalı kombi pazarındaki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Bosch Termoteknik Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya Pazarlama Direktörü Ali Aktaş bu önemli başarı ile ilgili: “Bosch’un Termoteknik iş kolundaki uzmanlık merkezlerinden biri olarak, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ürettiğimiz ürünleri en kaliteli ve en hızlı şekilde kullanıcılarımızla buluşturmayı önemsiyoruz. Müşterilerimizi odağımıza alarak onlara, beklentilerinin de ötesinde ürün ve hizmetler sunmak şirketimizin en temel stratejisini oluşturuyor. Bu bakış açısının, müşteri odaklı stratejimizin, kullanıcılarımız tarafından da başarıyla değerlendirilmesi bizim için oldukça önemli. The ONE Awards gibi özel bir platformda halk oylamalarıyla “Yılın İtibarlısı” seçilmekten dolayı gurur duyuyoruz.” dedi.


Hibya Haber Ajansı