news-details

Samsun mobilya dekorasyon fuarı büyük buluşmaya hazır

Fuarda klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok farklı seçenekte mobilya sergilenecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 5. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 10 – 15 Mart 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Mobilya sektörünün nabzı Samsun’da atacak

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan fuar; ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlayan mobilya ve dekorasyon sektörünün 2020 trendleri ile buluşma noktası olacaktır. Türkiye’nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun’ da gerçekleştirilecek olan fuar ile ‘Samsun Mobilya Markasını’ yukarı taşıyarak hem yurtiçi satışlarda hem de ihracatta rakiplerine karşı büyük avantaj sağlayacaktır. Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı çağdaş ve özgün tasarımları, yeni donanım ve teknolojileri mobilya toptancıları ve tüm ilgililere tanıtmayı ve ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.

İkili İş Görüşmeleri Hedeflenmektedir

Samsun 5. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkânının yanı sıra üretici firmalar ile ziyaretçiler arasında ikili iş görüşmeleri yapılması planlanmaktadır.

 

Yüksek Kalitede Ürünler

“Samsun ve Karadeniz” markasının ön plana çıkarıldığı Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı ile Samsun’un mobilya üretim merkezlerinden birisi haline gelerek, Türkiye genelinde ilk üç sırada yer alması adına önemli bir adım atılıyor. Fuara katılan firmalar, üretim ve tasarım konusunda ne kadar yüksek kalitede ürünler ürettiklerini tüm ziyaretçilere bir kez daha gösterme fırsatı bulacaklar. Yüksek kalitedeki ürünler ile Samsun Mobilyası yakın zamanda yurt içi ve yurt dışı ticarette Türkiye’nin en önemli Mobilya üretici ve ihracatçısı bölgeleri arasında hak ettiği yere gelecektir.

Ücretsiz Servis: Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı’na Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı Karşısı Anayol üzerinden fuar alanına ücretsiz seferler düzenlenecektir.


Hibya Haber Ajansı