news-details

FilmBox’da aksiyon ve eğlence hız kesmiyor

Eğlencenin TV adresi FilmBox, Mart ayında heyecan dozu yüksek yapımları ve dünya yıldızlarını en sıkı yapımlarla TV ekranlarına taşıyor.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, Mart ayında TV’de aksiyon keyfini dolu dolu yaşatacak.

Jet-Li, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Samuel L. Jackson gibi aksiyon sinemasının büyük yıldızları, heyecan dozu yüksek filmleriyle FilmBox ekranlarında olacak.

Başrolünü Samuel L. Jackson’ın oynadığı 2 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek “Büyük Oyun (Big Game)” kamp yaptığı alanın yakınlarında ABD Başkanı'nın seyahat ettiği uçağa ateş edildiğini gören bir gencin başkanı kurtarmaya çalışmasını konu alıyor. Yayın saati 17:35.

5 Mart Perşembe günü ekranlara gelecek “Evrenin Askerleri: Yeniden Doğuş (Universal Soldier: Regeneration)”in başrolünü Jean-Claude van Damme üstleniyor. Evrenin Askerleri serisinin 3. filminde Evrenin Askerleri insanları nükleer bir saldırıdan kurtarmaya çalışacaktır. Yayın saati 00:45.

Başrolünü Jet-Li’nin oynadığı 16 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek “Büyücü ve Beyaz Yılan (The Sorcerer and the White Snake)” eski bir Çin efsanesi olan, 1000 yaşında ve yılan kılığında bir kadına aşık olan şifacıyı konu ediyor. Yayın saati 17:20.

23 Mart Pazartesi Arnold Schwarzenegger’in başrolünü üstelendiği film “Geçit Yok (The Last Stand)” ekranlara gelecek. Film bir sınır bölgesinde şeriflik yapan Owens'ın karşısına sınırda uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve kanun tarafından aranan bir uyuşturucu baronunun çıkmasından sonra yaşananları anlatıyor. Yayın saati 22.55.

Bu filmlerin yanı sıra Sürükleyici öyküsü ve etkileyici sahneleriyle gelmiş geçmiş en başarılı diziler arasında gösterilen NARCOS’ta ise, Mart ayının ilk yarısında Pablo Escobar ve kanun güçleri arasında yaşanacak son hesaplaşmaya adım adım yaklaşacağız. Mart’ın son haftasında ise NARCOS, Üçüncü Sezonu ile ekranlarda olacak.

 


Hibya Haber Ajansı