news-details

Demant, üst düzey ses çözümleri sunan EPOS’u piyasaya sürdü

Lider teknolojilerle tasarlanan ürünleriyle piyasaya adım atan Danimarkalı firma EPOS, kurumsal şirketler ve gamerlar için tasarlanan üst düzey ses çözümlerini piyasaya sunuyor. Ses ve inovasyon konusunda 115 yılı aşkın deneyime sahip EPOS, tasarım, teknoloji ve performans gücü ile birinci sınıf ses çözümlerinde rakiplerine meydan okumaya hazırlanıyor.

29.04.2020, Istanbul: 26 Kasım 2019’da Sennheiser Elektronik ve Demant Holding ortak girişimi olan Sennheiser Communication, yeni oluşumlarla gelişeceğini açıklamıştı. 2020’ye gelindiğinde iki şirket arasındaki ortak girişim sona ererken, yeni yapılanmada, müzik kulaklıkları iş segmenti Sennheiser tüketici iş kolunun bir parşası olurken, kurumsal çözümler ve oyuncu kulaklıkları, global ses ve işitme grubu Demant altında yeni ve bağımsız bir şirket olan EPOS markası altında büyüyecek. . Bu ürünler EPOS I Sennheiser markasıyla pazara sunulurken, yeni bir EPOS ürün yelpazesinin de geliştirilerek piyasaya sunulması hedefleniyor.

Hem kurumsala hem de gamer’lara hitap edecek

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan EPOS Başkanı Jeppe Dalberg-Larsen, yeni oluşumdan büyük bir heyecan duyduğunu ifade etti. Dalberg-Larsen, “Sennheiser Communications, son 16 yıldır harika işler yaptı. Özellikle 2019 yılı, yeni kurulumlara hazırlanmamız açısından iyi bir geçiş yılı oldu. Ancak bugünkü hedeflerimize ulaşmamızın altında büyük gayretimiz ve inanılmaz bir ekip çalışması yatıyor” dedi.

EPOS’u heyecan verici bir geleceğin beklediğini söyleyen Larsen, “EPOS’u yapılandırırken Sennheiser Communications'ın mirasını temel alıyoruz. Güçlü büyüme stratejimiz, kurumsal çözümler ve oyun kulaklıklarına özel yapılanmamızla birleşince birçok yeni fırsatı da beraberinde getirecek. Uzman ekibimizin deneyimiyle, hem kurumsal şirketlere hem de gamer’lara yönelik çözümler sunacağız. Mükemmel ses özellikli, birinci sınıf çözümler tasarlayarak ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

115 yıllık deneyim yükselen teknolojilerle güçleniyor

Demant Grubu'n bir parçası olarak faaliyetlerini sürdürecek olan EPOS, kurumsal ve oyun çözümlerine odaklanarak, grubun 115 yılı aşan yenilikçi yaklaşımı ve sesle çalışma deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. EPOS’un kurulmasına ilişkin görüşlerini açıklayan Demant Group Başkanı ve CEO'su Søren Nielsen ise, EPOS’un ses çözümleri konusunda uzmanlaşmış ve üstün ses deneyimine sahip yeni ve bağımsız bir şirketin başlangıcını işaret ettiğini belirtti. “Demant ailesinin bir parçası olan EPOS’a ve güçlü yetkinliklere sahip olduğumuz için çok mutluyuz” diyen Nielsen, “Demant Group, yükselen trend halindeki akıllı ses, düşük güç bağlantısı ve küçük form özellikli teknolojilerle daha da güçlenecek ve büyüyecek. EPOS markasının, yakın gelecekte müşterilerinin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için ses deneyimleri yaratmada önemli bir rol oynayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yeni şirketin kurulmasıyla Sennheiser’ın kurumsal çözümler biriminde çalışan satış görevlileri, EPOS'a transfer oluyor. EPOS firması fiziken, Demant Group’un Danimarka’da bulunan genel merkezi içinde faaliyetlerini sürdürecek.


Hibya Haber Ajansı