news-details

Her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma SkinCeuticals Master Tavsiyeleri günü

Duke Üniversitesi’nde, cilt bakımı alanında yapılan 30 yılı aşkın araştırmalar sonucu Dr. Pinnel tarafından kurulan SkinCeuticals, profesyonel cilt bakımı için “Master Tavsiyeleri” ile yanınızda olmaya devam ediyor. Size özel cilt bakım rutinini oluşturmak, ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da cildinize özel ipuçları için online destek hizmeti sağlıyor ve bu destek hizmetinden hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında yararlanılabiliyor. SkinCeuticals websitesinden Bize Ulaşın formunu doldurarak cilt bakım uzmanlarından bire bir ücretsiz canlı destek veya canlı video destek talep edilebiliyor. Cildinize profesyonel bir bakım rutini uygulamak için tavsiye edilen SkinCeuticals ürünlerine ise yetkili eczaneler ve kliniklerden ulaşılabiliyor.

Normalleşme süreciyle birlikte hepimiz yeniden sosyalleşmeye başlamışken merak ettiğimiz estetik işlemler, ev bakım rutinleri ve profesyonel uygulamalar var. Hepsiyle alakalı sorularınızın cevapları ve cilt bakımı önerileri, ipuçları skinceuticalstr instagram hesabında sizi bekliyor. Yine “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” kapsamında; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri SkinCeuticals Instagram hesabındaki canlı yayınlar devam ediyor ve kaçırdıklarınıza, tekrar izlemek istediklerinize igtv’den ulaşılabiliyor. “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” canlı yayınlarında, cilt bakım uzmanları herkesin rahatlıkla uygulayabileceği ve pratik olarak yapabileceği cilt bakım tüyolarını paylaşıyor.

SkinCeuticals, her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri instagram hesabından canlı yayın ile yapılan “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” ile cilt bakımı uzmanları ile bakım tüyoları veriyor. Eğitim koordinatörleri, iş geliştirme müdürleri, dermatologlar, profesyonel estetisyenler, plastik cerrahlar, eczacıların da yer aldığı canlı yayınlarda, cilt bakımında sık sorulan sorular, trend uygulamalar, yaşlanma karşıtı cilt bakımı önerileri, evde cilt bakımı, sağlıklı cilt için yapılması gerekenler gibi konular ele alınıyor. Programda son olarak SkinCeuticals Kilit Müşteri Yöneticisi Çağdaş Ergin ve Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen “Botoks ve Dolgu Uygulamaları ve SkinCeuticals Protokolleri” hakkında konuştu. SkinCeuticals, normalleşme döneminde en merak edilen konulardan biri olarak  önümüzdeki hafta botoks ve dolgu işlemleri, işlemleri destekleyen tamamlayıcı ev bakımı ürünleri gibi programlarla canlı yayınlara devam edecek.

Online güzellik danışmanlığı hizmetinde ise, telefon veya görüntülü çağrı ile kişiye özel bire bir cilt analizi seansları düzenleniyor. Bu hizmetten faydalanmak için SkinCeuticals websitesindeki Bize Ulaşın formunu bilgilerinizi paylaşarak dolduruluyor. Cilt bakım uzmanları uygun gün ve saat planlaması için sizinle iletişime geçiyor. Cilt bakım meraklılarına dijital, görüntülü ya da telefonla ücretsiz, profesyonel danışmanlık veren SkinCeuticals güzellik uzmanları, online danışmanlık sonrasında ürünlere kolayca ulaşabilmeniz için en yakın satış noktasını da kullanıcılarıyla paylaşıyor.

SkinCeuticals, fark yaratan cilt uygulaması “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” ile normalleşme sürecinde kadınların yanında yer almaya devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı