news-details

Çocuğunuza 23 Nisan’da “doğal”lık hediye edebilirsiniz.

Çocuğunuzun hassas cildini papatyayla koruyun!

Bebeklerin ve çocukların cildine hassasiyetle yaklaşmamız, her tür zararlı maddeden korumamız gerekir. Ciltlerini rahatlatıcı, vücut dirençlerini artırıcı, dolaşımlarını uyarıcı ürünler kullanmamızın önemi de yadsınamaz. Thalia Natural Beauty’nin papatya özlü bebek-çocuk ürünleriyle çocuğunuza 23 Nisan’da “doğal”lık hediye edebilirsiniz.

Bebek ve çocuk cildine değen hiçbir ürün endokrin (iç salgı) bozucu, zehirli ve toksik özelliği olan parabenin yanı sıra SLS ve SLES gibi sağlığa zararlı hiçbir madde içermemelidir. Tam tersine yüzde 100 doğal bitki özleri, yağlar ve doğru formülasyonlarla hazırlanmalıdır.

Thalia Natural Beauty, her ürününe gösterdiği hassasiyeti, bebekler-çocuklar için ürettiği ürünlerde daha da fazla gösterir. Thalia Natural Beauty’nin papatya özlü köpük şampuanı, bebe sabunu ve masaj yağıyla bebeğinizin-çocuğunuzun cildine, en az onun kadar hassas bir dokunuş katabilirsiniz. Papatya, cilt üzerinde hem rahatlatıcı bir etkiye sahiptir hem de astımdan gaz sorunlarına kadar pek çok rahatsızlık için faydalıdır. Ayrıca uyku sorunlarını ve stresi azaltma, vücut direncini artırma gibi etkileri de vardır.

Hem rahatlatıcı hem nemlendirici Thalia Natural Beauty Köpük Bebe Şampuanı

Thalia Natural Beauty Köpük Bebe Şampuanı (Pink-Blue), bebeğinizin doğumundan itibaren kullanmanız için nemlendirici ve rahatlatıcı özellikli doğal papatya ve aynısefa (calendula) özleriyle formüle edildi. Ürün, cilt üzerindeki rahatlatıcı ve vücut direncini artırıcı özelliklerinin yanı sıra formülündeki bisobolol ve pantenol (provitamin B5) ile bebeğinizin cilt bariyerinin ve cildinin zenginliğinin korunmasını destekler. Saf formülüyle bebeğinizin gözlerini yakmaz, saçlarını yumuşatır ve kolay taranmasını sağlar. Özel pompası aracılığıyla bir dokunuşla yüzlerce köpük sunan bu yenilikçi ürünle bebeğinizi, cildine direkt değdirmeden ve köpürtmeye ihtiyaç duymadan güvenle ve hızlıca yıkayabilirsiniz. (Fiyat: 200 ml-29,99 TL)

Narin mi narin Thalia Natural Beauty Bebe Sabunu

Thalia Natural Beauty Bebe Sabunu (Blue-Pink) Yoğun Papatya Özlü, doğal bileşenler ve nemlendiriciler içeren formülüyle bebeğinizin hassas cildini zarar vermeden temizler, kurumasını önler ve zaten yumuşacık olan cildinin bu özelliğini korumasını destekler. Ürün, içeriğindeki yoğun papatya özleriyle bebeğinizin cildine uyumludur ve pişik sırasında da güvenle kullanılır. Papatya cilt üzerinde hem rahatlatıcı bir etkiye sahiptir hem de astımdan gaz sorunlarına kadar pek çok rahatsızlık için faydalıdır. Bunların yanı sıra uyku sorunlarını ve stresi azaltma, vücut direncini artırma gibi etkileri de vardır. Ürünü yeni doğan bebeğinizin kıyafetlerini yıkamak için de kullanabilirsiniz. (Fiyat: 100 gr-12,99 TL)

Rahat günler, rahat uykular için Thalia Natural Beauty Bebe Yağı

Thalia Natural Beauty Bebe Yağı (Blue-Pink) Yoğun Papatya Özlü’yü bebeğinizin doğumundan itibaren rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, doğal ve saf formülüyle bebeğinizin hassas cildine hızla nüfus eder, cilt bariyerini destekler, yağlılık hissi bırakmadan derinlemesine nemlendirir ve yumuşacık yapar. Alt temizliği ve bebek masajı için de ideal olan ürünü özellikle bebeğinize banyo yaptırdıktan sonra kullanabilirsiniz. Bu ürünle banyodan sonra karın ve sırt bölgesine yaptığınız masaj, uyumakta zorlanan bebeğinizi rahatlatacak, aynı zamanda sizinle bebeğiniz arasındaki duygusal bağı tamamlayacaktır. Pratik ve pompalı şişesiyle her kullanımınızda doğru yağ miktarını ayarlamanızı sağlayacak olan ürün, annelerin ve anne adaylarının kuru, yıpranmış ve çatlak cilt bakımı için de idealdir. (Fiyat: 180 ml-39,99 TL)