news-details

Annenizi Gençlik İksiriyle Tazeleyin

Çocukluk fotoğraflarınızda kucağında neşeyle poz verdiğiniz gencecik anneniz o yıllardan bugüne olgunlaşırken ışıltısından hiçbir şey kaybetmedi. Düzenli bakımla desteklendiğinde peşinden gelen yıllara meydan okuyup eskisinden de güzel olması işten bile değil. Gelin bu Anneler Günü’nde farklı bir tercih yapın ve güzel annenize bu kez gençlik aşılayın. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3 ile annenizin cildini derinlemesine temizleyip sıkılaştırırken, UFO akıllı maske cihazı ve gençlik iksiri Youth Junkie maske ile spa kalitesinde bir bakımını annenizin evine taşıyabilirsiniz.

Anneler Günü tüm dünyada annelerine karşı minnetini ve sevgisini ifade etmek ve onları onurlandırmak isteyenler için kurgulanmış ve gelenekselleşmiş tatlı bir ritüel. Dünyanın pek çok ülkesinde farklı tarihlerde belirlenmiş Anneler Günü bizde Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Bu özel günde neredeyse hepimiz bizi gözünden sakınarak büyüten annelerimizin emeklerine, bize sunduğu sonsuz sevgiye sembolik bir karşılık verebilmek adına “Anneciğime ne hediye alsam sorusuyla” Mayıs ayına başlıyoruz. Geçmiş yıllarda annenize hediye olarak eşya olsun, giysi olsun, aksesuar olsun, hepsinden bol bol aldığınızdan eminiz. Gelin bu Anneler Günü’nde annenize eşya değil, gençlik hediye edin. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun son yeniliği olan UFO akıllı maske cihazı ve gençlik iksiri maskesi Youth Junkie ile annenize gençlik günlerindeki tazeliğini ve ışıltısını geri kazandırın.

İlk Anneler Günü 1914’de

Gelin, hediyeden konuşmadan önce Anneler Günü’nün tarihçesine göz atalım. ABD’de yaşayan Anna Jarvis, Amerikan İç Savaşı’nda bir barış aktivisti olan ve yaralı askerlere bakan, kaybettiği annesi için 1908’de tüm arkadaşlarını çağırarak bir anma günü düzenlendi. O gün arkadaşlarına “Yılın bir gününü annelere ayıralım. O günü annelerimizle ilgili anılarla dolduralım. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” dedi. Bu fikri zor da olsa kabul görerek 1914’te ABD Kongresi’nin onayıyla ülke çapında “Anneler Günü”ne dönüştü. Ardından da tüm dünyaya yayıldı.

Her Ülkenin Kutlaması Başka

Anneler Günü tüm dünyada farklı geleneklerle kutlanıyor. Hindistan’da Ekim ayında Anneler Günü Durga Puja olarak bilinen 10 günlük festival sırasında kutlanıyor ve annelerin tanrıçası Durga'yı onurlandırılıyor. Bu dönemde aileler lezzetli sofralar hazırlamak, hediye toplamak ve festival için evlerini dekore etmek için günlerini harcıyor. Japonya’da ise Anneler Günü Mart ayında beyaz karanfillerle kutlanıyor. Karanfil, Japon kültüründe anneliğin tatlılığını ve dayanıklılığını sembolize ediyor. Etiyopya’da sonbaharın başında düzenlenen Antrosht Festivali annelere adanıyor. Bu festival sırasında tüm aile kutlama için özel bir yemek hazırlıyor, dans edip eğleniyor.

Birleşik Krallık’ta ise annelere nergis armağan ediliyor, kızlar ise anneleri için meyveli kek pişiriyor. 1920 yılında Fransız hükûmeti,I. Dünya Savaşı'nda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinin ardından sonra nüfusun yeniden inşasını desteklemek amacıyla çok çocuklu annelere madalya vermeye başladı. Anneler Günü hediyeleri önceleri madalya iken şimdi çiçek şeklindeki pastalar hediye ediliyor. Bu madalya geleneği Almanya’da da uygulanıyordu. Evdeki çocuk sayısına göre annelere altın, gümüş veya bronz madalya veriliyordu. Şimdi ise Anneler günü kartları, hediye ve çiçek armağan ediliyor.

Daima Genç Kalan Cildin Sırrı

Doğru bakım cihazları ile daha sağlıklı, genç ve ışıl ışıl bir cilde sahip olabilirsiniz. FOREO LUNA 3, cilt bakımınızı birkaç dakika içinde ve etkili biçimde tamamlamanızı sağlar. LUNA 3, dakikada yaydığı 8.000 titreşimle cildi kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındırırken size sağlıklı, tazelenmiş ve pırıltılı bir cilt sunar. Akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You uygulamasıyla senkronize edildiğinde kişiye özel bir güzellik koçu gibi çalışan cihaz, bu sayede cildinizin ihtiyaçlarını ve gelişimini takip ederek size kişiselleştirilmiş bir bakım rutini sağlıyor. Normal, Karma ve Hassas ciltler için üç ayrı renkte modeli bulunan LUNA 3, tazelenmiş ve pürüzsüz bir cilt sunuyor.

Bu Kez Hediyeniz Gençlik Olsun

Annenize gençlik yıllarındaki taptaze cildine dönüşü vaad eden FOREO; yeni ürünü olan UFO akıllı maske cihazı ve gençlik iksiri Youth Junkie maske ile SPA kalitesindeki bir maske bakımını ev ortamında sadece 90 saniyede sunuyor. Akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edilen UFOYouth Junkie maskeye en uygun programı devreye alarak, annenize kusursuz bir bakım deneyimi yaşatacak. Termoterapi, Kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi sayesinde aktif maske bileşenlerini cilde maksimum fayda verecek şekilde aşılanmasını sağlıyor.

UFO’nun ilk kez ev ortamına taşıdığı LED ışık terapileri ise cildi daha da güzelleştiriyor. “FOREO For You” uygulaması ile her bir maske için özel olarak tasarlanmış programlarda belirli süreyle uygulanan Mavi LED ışık terapisi kan dolaşımı hızlandırıyor, daha aydınlık bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor. Kırmızı LED ışık terapisi yaşlanma ve stresin olumsuz etkilerini hafifletirken cildin ekstra kolajen üretmesini sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ton farklılıklarını azaltarak cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor.

Gençlik İksiri Youth Junkie

Zengin kolajen içeriği, E vitamini ve jojoba, karite ve zeytin yağlarından oluşan üçlü yağ kompleksiyle cildi derinlemesine besleyerek daha genç ve aydınlık bir görünüm kazandıran Youth Junkie maske ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Cildin esnekliğini arttıran ve dolgunluğunu geri kazanmasına yardımcı olan Youth Junkie, bu sayede sıkılaşmış ve tazelenmiş bir görünüm getiriyor. Kuru ve olgun ciltler için uygun bir maske olan Youth Junkie, limonumsu ve rahatlatıcı kokusuyla baharın tazeliğini annenizin evine taşıyacak.

Işığa duyarlı olanlar da dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği UFO akıllı maske cihazı, yumuşak, ultra hijyenik silikon yüzeye sahip. Su geçirmeyen UFO duşta, banyoda ve hamamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pembe, fuşya ve mint olmak üzere üç ayrı renkte modeli bulunan UFO’nun perakende fiyatı 1.599 TL. 6’lı set halinde satışa sunulan Youth Junkie maskenin paket fiyatı 149 TL. UFO akıllı maske cihazı ve Youth Junkie sadece www.sephora.com.tr üzerinde satılmaktadır.

UFO akıllı maske cihazı ve aktif maskeleri 1 Mayıs itibariyle Trendyol.com’da da satışa çıkıyor.

FOREO LUNA 3 için tavsiye edilen satış fiyatı 1.799 TL’dir. FOREO LUNA 3 yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı Trendyol, Sephora, hepsiburada, n11, Beymen e-mağazalarında satılmaktadır.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı