news-details

“imece dialogues” serisinin ikincisinde ‘Değişimde İşin Geleceği” ele alınacak

Sosyal inovasyon platformu imece, koronavirüs krizinin getirdiği değişim ortamını kapsamlı şekilde ele alan, “imece dialogues” adını verdiği etkinlik serisine, “Değişimde İşin Geleceği” paneliyle devam ediyor. Panel, 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

 

 

Zorlu Holding’in de kurucu ortakları arasında yer aldığı sosyal inovasyon platformu imece, koronavirüs krizinin getirdiği değişim ortamını kapsamlı şekilde ele alan, “imece dialogues” adını verdiği etkinlik serisine devam ediyor.

 

Mayıs ayı boyunca 3 ayrı webinar ile gerçekleştirilmesi planlanan serinin ikincisi; “Değişimde İşin Geleceği” başlığıyla, 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü 18:00-19:30 saatleri arasında Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Moderatörlüğü’nü S360 Kurucusu ve Genel Müdürü Kerem Okumuş’un yapacağı “Değişimde İşin Geleceği” başlıklı webinar; Ebru Dildar Edin (Garanti BBVA Kurumsal Yatırım Bankacılığı ve Global Piyasalar genel Müdür Yardımcısı), Hakan Timur (Sabancı Holding IK ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı), Kerem Alper (ATÖLYE Kurucu Ortağı), Semih Boyacı (Impact Hub İstanbul Kurucu Ortağı) ve Mehru Aygül (Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü) katılımıyla gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak isteyenler Zoom (Kayıt Linki: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEsdeGrrT8tG9csHUF7dTscu21nOEex9hTT) üzerinden kayıt yaptırabilecek. Ayrıca etkinlik imece kanalında, YouTube canlı yayını üzerinden de izlenebilecek.

 

Korona işin geleceğini nasıl etkileyecek?

imece dialogues” etkinlik serisi, uzun süredir devam eden büyük değişimin yaşanan salgın ile yeni bir fırsat penceresi açıp açamayacağı sorusuna odaklanıyor. Yaşam tarzımızdaki değişimlerin daha insancıl sistemlerin kurulmasını sağlayıp sağlayamayacağını, bugün içinde bulunduğumuz durumun bize toplumun, işin ve öğrenmenin geleceğine dair hangi ipuçlarını verdiğini sorguluyor. Yaşanan değişimi anlamlandırmaya çalışmayı ve içinde taşıdığı potansiyel başlangıçları keşfetmeyi amaçlıyor.


Hibya Haber Ajansı