news-details

MTV Unplugged evde serisini başlatıyor

“MTV Unplugged at Home” serisi, MTV’nin sosyal platformlarında performans gösteren Shaggy, Alessia Cara, Jewel, Melissa Etheridge, Monsta X, Bazzi, CNCO ve FINNEAS ile büyüyor. Samimi akustik setlerlerden oluşan "MTV Unplugged" mirası üzerine inşa edilmiş olan performanslar #AloneTogether hashtagi ile sanatçıları evlerinin konforundan dinleyenleri ile buluşturuyor. Bu yeni seriyi multi-platin Grammy® ödüllü Wyclef Jean, pop ve R & B müzisyeni JoJo ve İngiliz müzisyen Yungblud başlattı.

MTV bugün tüm dünyadaki hayranların Shaggy, Alessia Cara, Jewel, Melissa Etheridge, Monsta X, Bazzi, CNCO ve FINNEAS'ın konserlerinde en ön sırada dinleyebileceklerini duyurdu. Ödüllü “MTV Unplugged” serisinin özel bir bölümü olan “MTV Unplugged at Home”, bu eşi görülmemiş zamanlarda hayranları ve sevdikleri müzisyenleri bir araya getiriyor, insanların evlerinde dururken de müzik ve eğlencenin gücü ile nasıl bağlantıda kalabileceklerini sergiliyor.

Alessia Cara ile başlayıp düzenli olarak devam edecek olan performanslar ve daha sonraki bir tarihte duyurulacak ek sanatçıların performansları, MTV YouTube, Instagram ve Twitter hesaplarında yayınlanacak. Grammy® ödüllü ve Süperstar Wyclef Jean, İngiliz kayıt sanatçısı Yungblud ve Pop/R&B müzisyeni JoJo da devamında performans sergileyecek.Sevilen müzik serisini çok platformlu dijital bir deneyim olarak yeniden canlandıran mini konser serisinde, en büyük hitlerini yapan sanatçılar, akustik setler ile yer alacak ve müzik tutkunlarının bu yeni gerçeklikte rahatlamalarını sağlayacak. Küresel sanatçı kadrosuna ek olarak, yerel MTV’nin kanalları da dünyanın dört bir yanındaki ülkelerdeki yerel sanatçıların performanslarına yer verecek.

Bu özel seri MTV’nin gençleri COVID19 salgını sırasında sosyal mesafenin önemi konusunda eğiten küresel sosyal medya odaklı bir kampanya olan #AloneTogether ile birlikte yürütülüyor.

1989'daki ilk çıkışından bu yana, “MTV Unplugged”, Jay-Z, Nirvana, Mariah Carey, Bob Dylan, Bon Jovi, Lauryn Hill, Bruce Springsteen, Adele, Pearl Jam, Maroon 5, Miley Cyrus, Shawn Mendes, Lil Wayne de dahil olmak üzere pek çok sanatçının unutulmaz performanslarına izleyicilerle buluşturdu.


Hibya Haber Ajansı