news-details

​MediaMarkt tatil kampanyası başladı

MediaMarkt Türkiye, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte yoğun bir dönem geçiren öğrenciler için çok özel indirimler başlatıyor. Bugün başlayan ve 19 Ocak tarihine kadar da devam edecek kampanya kapsamında tabletlerden dizüstü bilgisayarlara, oyun konsollarından akıllı çocuk saatlerine ve telefonlara kadar binlerce ürün karne indirimine giriyor. MediaMarkt’ın kampanyasında indirimli ürünlere ek olarak seçili ürünlerde hediye de bulunuyor.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, okulların sömestre tatiline girmesiyle birlikte yoğun bir temponun ardından dinlenme fırsatı bulacak öğrenciler için karne indirimini bugün başlattı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek ve hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak kampanya kapsamında 2.499 TL’den satılacak Huawei P30 Lite alana 349 TL değerinde Korkmaz Çaytema Elektrikli Çaydanlık hediye edilecek. MediaMarkt bu fırsatıyla öğrencilerin olduğu kadar ebeveynlerin de keyfine bakmasını hedefliyor.

Tabletlerde yüzde 30’a varan, bilgisayarlarda ise KDV kadar indirim

Kampanya ile birlikte öğrencilerin hem ders çalışmak hem de eğlenmek için kullanabileceği Samsung tabletlerde yüzde 30’a varan indirim bulunurken World ve Paraf’a özel peşin fiyatına 6 taksit imkanı da bulunuyor. Oyunseverlerin vazgeçilmez cihazlarından Lenovo L340 oyuncu bilgisayarı ise 4.999 TL’den satışa sunulacak. Kampanyada indirime giren bilgisayarlar bununla da sınırlı değil, 19 Ocak’a kadar tüm dizüstü bilgisayarlarda yüzde 18 KDV kadar indirim uygulanacak.

Akıllı çocuk saatleri yüzde 20’ye varan indirime giriyor

Tatille beraber birçok öğrenci evlerinde dinlenecekken aynı zamanda sokakta ve parkta vakit geçirme veya sosyal aktivitelere katılma fırsatı da bulacak. Ailelerinin çocuklarından daha kolay haber almaları ve onlarla iletişim halinde kalmaları için akıllı çocuk saatlerinde de indirim gerçekleştiren MediaMarkt’ın kampanyasında yüzde 20’ye varan indirimler bulunuyor. Buna göre Wiky 3 Plus akıllı saat 1.059 TL’den, Wiky 4 Android akıllı saat 1.289 TL’den ve Alcatel TCL MT40X Movetime akıllı saat ise 899 TL’den satılacak.

Akıllı çocuk saatleri ebeveynlerle çocukların iletişimini kolaylaştırıyor

Akıllı çocuk saatlerinin özellikleri markaya ve modellere göre değişiklik göstermekle beraber cihazlarda yer alan birçok özellik, ebeveynlerin çocuklarından daha kolay haber almaları için tasarlandı. Bazı saatlerde yer alan “Çocuğum nerede?” özelliği sayesinde ebeveynler, cep telefonlarından çocuklarını anlık olarak takip edebilecek. Aynı zamanda yine belirli cihazlara App Store ve Google Play üzerinden indirilebilecek uygulamalar ile güvenli bölgeler oluşturulabilecek. Böylece çocuklar tanımlı bölge dışına çıktığında ebeveynlere bildirim gidebilecek.


Hibya Haber Ajansı