news-details

Çocuklar CBeebies ile eğlenirken öğreniyor

CBeebies ile ailelerin evde geçirdiği vakitler daha eğlenceli hale geliyor. Eğitici ve öğretici içerikleri bir araya getiren CBeebies, “Clangers” ve “3rd and Bird” ile Mayıs ayı boyunca Digitürk 161. kanalda miniklerle buluşuyor.

CBeebies’te Mayıs ayında gösterilecek yapımlar şöyle;

BAFTA Ödüllü Yapım: Clangers

Stop-motion tekniği ile çekilen BAFTA Ödüllü animasyon, yeni maceralarla ekranlara geri dönüyor. Dünyadan çok da uzak olmayan bir gezegende yaşayan pembe renkli, uzun burunlu ve fare benzeri sevimli Clangers’lar birbirleriyle ıslık yoluyla iletişim kuruyor. Birlikte maceralara atılan bu sevimli aile, her bölümde yeni bir problemi çözmeye ya da yeni insanlarla tanışıp, yeni icatlar bulmaya çalışıyor. Yeni bölümlerinde her zamanki sıcaklık ve ilgi çekiciliğinin yanı sıra daha renkli ve müzikal bir yapım haline gelen Clangers’ı ünlü İngiliz oyuncu ve yazar Michael Palin anlatıyor. Yayını Digiturk üzerinden orjinal sesi ile seyretmek isteyenler de bu eğlenceli programı Palin’in eşsiz anlatımı ile izleyebiliyor.

Sevgi Dolu Bir Animasyon Serisi: 3rd & Bird

Birbirinden eğlenceli hikayelere, şarkılara ve sevimli karakterlere yer veren okul öncesi animasyon dizisi 3rd&Bird’de, Samuel Lovebird en iyi arkadaşı Rudy ve sevimli küçük kız kardeşi ile kuş evlerinin yer aldığı eski bir ağacın gölgesinde yaşıyor. Eğlenceli karakterlerin ilginç hikayelerle buluştuğu “3rd and Bird”, küçük çocukların dünyalarını keşfetmelerine, topluluk anlayışını geliştirmelerine ve sosyal becerileri kazanmalarına yardımcı oluyor.

Yayın Tarihleri:

Yayın Adı

Yayın Tarihi

Yayın Saati

Clangers

04/05/2020

19:40

3rd & Bird

04/05/2020

08:10


Hibya Haber Ajansı