news-details

Arena Bilgisayar, Extreme Networks ile Türkiye'ye kesintisiz hizmet verecek

Türkiye’nin lider teknoloji sağlayıcısı olarak son teknoloji ürün ve çözümler sunan Arena

Bilgisayar, dünya çapında 50.000 üzerindeki müşteri portföyüyle öne çıkan Extreme Networks ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Günümüzde hızla artan online sistemlere duyulan ihtiyacı daha kapsamlı yanıtlayabilmek ve işletmelerin olası kayıplarını minimuma indirmek için imzalanan anlaşma sayesinde Arena Bilgisayar, işletmelere bulut teknolojilerinin de gücünü kullanarak uçtan uca ağ çözümleri geliştirecek ve üst seviye destek hizmeti verecek.

"Türkiye’ye Uçtan Uca Kesintisiz Destek İçin Hazırız"

Arena Bilgisayar, Extreme Networks iş birliği ile tüm dünyanın evden çalışmaya yöneldiği günümüzde, ofis desteğini evlere taşıyan teknolojik destek paketleriyle Home Office çalışanların tüm elektronik cihazlarının ve yazılım ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesi için ekipleriyle bir fiil çalışmayı sürdürüyor.

Dünyanın dijitalleşmesine önderlik etmek ve hedeflerini gerçekleştirebilmek için sayısız yeniliğe imza atan Arena Bilgisayar; Extreme Networks’ün bulut teknolojilerinin de gücünü kullanarak oluşturulmuş uçtan uca ağ çözümleri ve üst seviye teknoloji destek hizmetleriyle gücüne güç katarak sektördeki ihtiyaçlara daha kapsamlı yanıt vermeyi amaçlıyor.


Hibya Haber Ajansı