news-details

Sigortaladım.com’dan Turkcell ve Vodafone’lulara özel avantajlar

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı www.sigortaladim.com, Türkiye’nin en fazla tercih edilen gsm operatörleri Turkcell ve Vodafone sadakat programları ile özel avantajlar sunuyor.

Turkcell ve Vodafone ile yapılan iş birliği kapsamında, sigortaladım.com üzerinden 22 farklı sigorta şirketi arasından, ihtiyacına en uygun kasko trafik sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası tekliflerini seçerek satın alan tüm Vodafone hat kullanıcıları ve Turkcell kurumsal hat kullanıcılarını özel bir sürpriz bekliyor. Bu kampanya ile Turkcell İşteKazan ve Vodafone sadakat programı Vodafone yanımda kullanıcılarına, tarifelerine ek 25 GB’a varan internet paketi hediye ediliyor.

Poliçe satın alındıktan sonra kazanılan internet paketi, kullanıcıların hatlarına yükleniyor.

Sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren kampanya ile ilgili olarak“Sigortaladım.com olarak müşterilerimize sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan online bir platformuz. Amacımız, sigorta sektörünün köklü kuruluşlarını platformumuzda bir araya getirerek, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları sigorta ürününe kolaylıkla ulaşmalarını sağlamak. Bunun yanı sıra sektörün doğru ve tarafsız bilgi kaynağı olma misyonunu da taşıyoruz. Yaptığımız bu marka iş birlikleri ve kampanyalarla ise müşterilerimiz için ayrıca katma değer sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı