news-details

Beyaz Tuval Online Çekimlerle devam ediyor.

Beyaz Tuval Online Çekimlerle devam ediyor.

Covit-19 salgını nedeniyle evlere kapandığımız bu günlerde, biraraya gelmeden iletişim kurmaya, internet üzerinden eğitimlere, işe ve hayata katılmaya çalışıyoruz. 

Türkiye’nin en uzun soluklu sanat programı olan Beyaz Tuval de, bu dönemde yayınlarını kesmemek için online çekimlere başlıyor. Bugüne kadar, haftada bir olmak üzere 130 bölüm yayınlanmış olan program, karantina dönemlerinde online çekimlerle yayınlanmaya devam edecek. 131. Program itibariyle başlayan ilk online yayın 23. Nisan 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Piece of Art News ve Ogün TV ortak yapımı olan Beyaz Tuval Online çekimlerinin ilk konuğunun Ressam Seren Ceren Asyalı olduğu açıklandı. İstanbul’dan Piece of Art News Genel Yayın Yönetmeni Günsu Saraçoğlu ve İzmir’den Ege Bölge Koordinatörü Ceren Atasoy’un moderatörlüğünde gerçekleşecek olan çekimler Türkiye’nin değerli sanatçılarını sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek.

 Piece of Art News Yönetim Kurulu Başkanı Dilşad Atasoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Sıkıntılı günlerden geçiyoruz, bu dönemi en az hasarla atlatabilmek en büyük dileğimiz. Sanat hepimize iyi gelecek, evde kalmak zorunda olduğumuz günlerde ruhumuzu besleyecek, bizi kendimizle buluşturacak, düşündürecek ve iyileştirecek yegane şey sanat, işte bu nedenle evde sanatsız kalma diyoruz. Beyaz Tuval, sanatçıları daha yakından tanımak, onları kendi seslerinden kendi anlatımlarıyla dinlemek ve sanat sohbetlerini takip etmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir program, günümüze dair büyük bir sanat arşivi.” dedi.

Beyaz Tuval’in ilk online yayınının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla aynı güne gelmesi nedeniyle tüm çocukları kutlayan Piece of Art News ekibi programların haftada bir Perşembe günleri saat 16.00‘da Ogün Tv’de yayınlandığını ve ardından Piece of Art News YouTube kanalından her zaman izlenebileceğini bildirdi.


Hibya Haber Ajansı