news-details

Konfor Mobilya "Önce İnsan" yaklaşımıyla üretime ara verdi

Konfor Mobilya, Çin’de başlayan ve büyük bir hızla tüm dünyaya yayılan Corona Virüs (COVID-19)’ün ülkemizde de etkisinin artması ile birlikte aldığı radikal önlemleri artırarak devam ettiriyor. Öncelikle müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını ön planda tutarak #EvdeKal politikasını destekleyen Konfor Mobilya, dijital altyapısını güçlendirip duruma adapte ederek Home Office modelinde faaliyetlerine güvenli bir şekilde devam ediyor. Konfor Mobilya ülkemizde de durumun ciddileşmesi ve salgının yayılması ile birlikte “Önce İnsan” yaklaşımıyla salgınının yayılmasının önlenmesi mücadelesi kapsamında, 28 Mart-13 Nisan 2020 tarihleri arasında tüm üretim faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Sosyal mesafe kuralını ilk günden itibaren uygulayan Konfor Mobilya’da mağaza çalışan sayıları ve çalışma saatleri bu ilkeye göre düzenlendi. Konfor Mobilya ilk günden beri pandemi ile ilgili gelişmeleri yakından takip edip gerek mağazalar gerekse üretim tesislerinde ileri önlemler aldı. Konfor Mobilya, Cuma günleri tüm mağazalarını kapatıp tam gün boyunca Sağlık Bakanlığınca onaylı solüsyonlarla dezenfekte ederek müşteri ve çalışan sağlığına verdiği değeri gösteriyor.

Acil mobilya ve yatak ihtiyacı olan müşterilerini de mağdur etmeyen Konfor Mobilya, sektörde bir ilki gerçekleştirerek “Canlı Destek Mağaza Sorumlusu” hizmetini başlatarak, müşterilerin mağazalara gelmeden ürünler hakkında görsel bilgi almasını, ürünleri görüntülemesini, hatta online ödeme yöntemlerini kullanarak evinden çıkmadan acil ihtiyacını gidermesini sağlıyor.

Mesai saatleri içerisinde 0 (850) 455 0 232 numaralı çağrı merkezinden gerekli bilgilere ulaşabiliyor.

Konfor Mobilya Hakkında

1999 yılında İzmir'de kurulan Konfor Mobilya, mobilya sektörünün öncülerinden biri olarak konforlu yaşam alanları tasarlıyor. Mobilya sektöründe sahip olduğu tecrübeyi yeni ve modern mağazacılık konseptiyle buluşturan Konfor Mobilya, Ortalama 1500 M2 mağazalarda, genç odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk-köşe takımlarından shop in shop Konfor yatak marka ürün portföyüne kadar müşterilerin özgün tasarım, konfor ve kalite beklentilerini karşılıyor. 2020 yılında yüzde 40 büyüme hedefleyen Konfor Mobilya, 50’ye yakın mağazasını hızla 100’ün üzerine çıkararak Türkiye penetrasyonunu önemli ölçüde tamamlayacaktır. Ortalama 150 metrekare büyüklüğünde olan ve İçerisinde yatak, baza-ev tekstili olan 20’nin üzerinde Konfor Yatak markamızın mağaza sayısını, ilk etapta 60’ın üzerine hızlıca çıkarmayı planlıyor. Yıllık yaklaşık 25 milyon dolarlık ihracat hedefiyle mobilya sektörünün lider ihracatçıları arasında yer alan Konfor Mobilya, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn ve Hollanda’da yer alan toplam yedi mağazasının yanı sıra 37 ülkeye ihracat yapıyor.

Konfor Mobilya ürün grupları, güncel kampanyalar ve mağazalar hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın: www.konfor.com.tr


Hibya Haber Ajansı