news-details

Ünlü Ressam Musa Aktaş’ın 30.yılına özel sergisi Hilton Istanbul Maslak’ta

Birçok solo sergiye ev sahipliği yaparak sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren etkinliklere destek veren Hilton Istanbul Maslak, Mart ayında ünlü ressam Musa Aktaş’ın sanat hayatının 30.yılına ithafen hazırladığı eserleri, bir ay boyunca otelin sergi alanında ağırlamaya hazırlanıyor.

 

 

 

Hilton Istanbul Maslak otelinin ev sahipliğini üstlendiği, sanatseverler tarafından ilgiyle takip edilen solo sergilerin Mart ayı konuğu ünlü ressam Musa Aktaş oluyor.

 

Türk resim sanatının önemli isimlerinden biri olan Musa Aktaş’ın, sanat hayatının 30. yılına ithafen hazırladığı eserlerinden oluşan sergi, 21 Şubat tarihinde gerçekleşecek açılış kokteylinin ardından, 21 Mart tarihine kadar otelin lobi alanında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

 

 

Sanat eğitimine 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Neşe Erdok atölyesinde başlayan Musa Aktaş, fresko ve serigrafi (elek baskı) bölümlerini tamamlamıştır. Bugüne kadar yapmış olduğu eserler, koleksiyonerlerin yanı sıra yurtdışında da ilgi görmüştür. İstanbul’daki atölyesinde çalışmalarını sürdürmekte olan sanatçı, 1987 yılından beri gerçekleştirmekte olduğu karma ve kişisel sergilerle, sanatseverlerle buluşmaktadır.


Hibya Haber Ajansı