news-details

Liker Analyzer ile Instagram'ın anahtarı elinizde

Instagram tutkunlarına özel geliştirilen Liker Analyzer profil analiz mobil uygulaması, Instagram kullanım alışkanlıklarını baştan sona değiştiriyor.

 

Google Trends raporlarına göre 1 milyardan fazla kullanıcısı olan Instagram için en çok merak edilen bu soruların cevabı Instagram'ın kendi uygulamasında yok. “Takibi bırakanlar kimler? Sıkı takipçilerim kimler? Şehrimdeki takip etmeye değer başarılı hesaplar neler? Instagram’ı nasıl daha etkili kullanabilirim?“ Tüm bu sorulara cevap veren Liker Analyzer mobil analiz uygulaması yayınlanmasından çok kısa süre içinde 600 Bin'den fazla kullanıcı tarafından kullanıldı.

 

Instagram’da ikinci bir hayat yaşanıyor. Paylaşımların beğenilmesi, takipçilerin artması sevindirirken takipçi kaybetmek üzüyor. En çok beğenilen paylaşımlar için kişisel analizlere ve basit cevaplara ihtiyaç duyuluyor. Instagram'daki takipçileri yakından tanımak ve profil ile olan etkileşimlerden haberdar olmak için geliştirilen Liker Analyzer, mobil uygulama pazarına hızlı bir giriş yaptı. Denizli’de geliştirilen Liker Analyzer kısa sürede başta Amerika, İngiltere, Fransa, Brezilya ve Türkiye olmak üzere tüm dünyada kabul gördü. Liker Analyzer, Instagram’daki birçok veriyi anlaşılır bir şekilde raporluyor. Tüm beğenileri, beğenenleri, takipçileri, geri takip etmeyenleri, yorumları, etiketleri, paylaşım yapmak için en iyi zaman aralıklarını raporlayan uygulama, etkileşime göre ayrıca Instagram skoru üretiyor. Böylece ülke ve şehir kırılımlarına göre Instagram hesaplarından Liker Analyzer Lig'i oluşturuyor. Liker Analyzer Lig’e katılanlar yeni takipçi kazanırken aynı zamanda kullanıcılar takip edilecek yeni hesaplar keşfediyor. Hayranlar listesinde, kullanıcının paylaşımlarını en çok beğenen hesaplar ve en popüler gönderiler tarihleriyle birlikte sıralanıyor. En çok etkileşim kazandıran zaman aralıklarının analizi ile kullanıcıların paylaşım yapma stratejilerine ipuçları sunuyor. Uygulama websitesi www.likeranalyzer.com ’dan, tüm uygulama marketlerinden "Liker Analyzer" yazarak ücretsiz indirilebilir. App Store ( iOS ) ücretsiz indirme linki: https://apps.apple.com/app/like-liker-analyzer/id1452290338 Google play ( Android ) ücretsiz indirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.likeandlik…

 

Liker Analyzer'ın ürün müdürü Mehmet Ali Sabuncuoğlu, “Uygulama yayına çıktıktan çok kısa bir süre içinde 30'dan fazla ülkede kullanıcıya ulaştı. Kısa sürede ağızdan ağıza yayılarak oluşan yoğun talep, yatırımlarımızın doğruluğunu tüm ekibe ispatladı. Türkiye’yi katma değer üreterek oyun kuran ülkeler listesinde üst sıralara taşımak için motiveyiz. Nitelikli işlenmiş veri analizi ile mobil trendlerin bilgi kaynağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Liker Analyzer kullanıcıları, güvenle kullandıkları mobil analiz uygulaması ile Instagram hesaplarını ve arkadaşlarını yeniden keşfediyorlar. Sahip oldukları detaylı analizler ile profillerini çok daha verimli yönetiyor. Liker Analyzer Lig'e katılan kullanıcılar beğenileri, takipçileri ve etkileşimlerine göre puanlanıyor ve Liker Analyzer Lig'de yarışırken yeni takipçiler kazanıyorlar. Liker Analyzer Lig'e katılan kullanıcılar şehrindeki insanların lig sıralamasına da göz atarak takip edilesi yeni hesaplar keşfediyorlar.

 

Liker Analyzer sektörün en güvenilen mobil veri ve Instagram analiz platformudur. Liker Analyzer’ın misyonu Instagram kullanıcılarına eğlenceli bir sosyal medya deneyimi yaşatmak ve veriye dayalı işlevsel bilgiler sunmaktır. Liker Analyzer, kişisel ve kurumsal hesapların sürdürülebilir stratejiler geliştirmesine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Dünya genelinde 1.700'den fazla kurumsal müşteri ve yarım milyon kullanıcı, tüm endüstrileri kapsayan sosyal medya ilişkilerinde devrim niteliğinde standart olarak Liker Analyzer'ın teknolojisine güveniyor. Şirketin merkezi Denizli'de bulunmaktadır.




Hibya Haber Ajansı