news-details

Bizim Toptan’dan Ramazan paketi seçenekleri

Türkiye’nin en yaygın toptan marketi Bizim Toptan, Ramazan ayına özel olarak, avantajlı Ramazan paketlerini müşterilerine sundu. 12 çeşit ürün içeren Standart Ramazan Paketi 54,90 TL’ye, 19 çeşit ürün içeren Büyük Ramazan Paketi ise 109,90 TL’ye satılıyor. Dileyen müşteriler Kızılay’a da Ramazan paketi bağışı yapabiliyor.

69 ilde 175 mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın toptan marketi Bizim Toptan, bu yıl da avantajlı fiyatlarla Ramazan paketleri hazırladı. Bizim Toptan müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hazırlanan ve 12 çeşit ürün içeren Standart Ramazan Paketi 54,90 TL’ye, 19 çeşit, 22 parça ürün içeren Büyük Ramazan Paketi ise 109,90 TL’ye satışa sunuluyor.

KURUMSAL MÜŞTERİLERE RAMAZAN HEDİYE KARTI UYGULAMASI

Müşteriler, mağazadan alınabilecek hazır paketlerin yanı sıra Ramazan paketi siparişlerini bizimtoptan.com.tr üzerinden de verebiliyor ve dileyenler koli içeriğini tamamen kendi ihtiyaçlarına göre belirleyebiliyor. Bunlara ek olarak, Bizim Toptan’ın kurumsal müşterilerine yönelik olarak sunduğu Ramazan hediye kartı uygulamasıyla şirketler, Prosaf satış kanalı üzerinden istedikleri tutarı karta yükleyip çalışanlarına hediye edebiliyor.

KIZILAY STANTLARINDAN RAMAZAN PAKETİ BAĞIŞI

Kızılay ile iş birliğini bu yıl da sürdüren Bizim Toptan, mağazalarında kurulan Kızılay stantlarından müşterilerine bağış yapma fırsatı sunuyor. Müşteriler, Standart Ramazan Paketi ve Büyük Ramazan Paketi seçenekleriyle sunulan Ramazan paketlerini satın alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere doğrudan Kızılay’a bağışlayabiliyor.


Hibya Haber Ajansı