news-details

Dünyaya ilham veren kadınlar iyi ki var var!

ÇiçekSepeti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de “Var Var” Diyor!
 

ÇiçekSepeti,“Var Var” sloganıyla dillere pelesenk olan kampanyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de sürdürüyor. ÇiçekSepeti, yeni reklam filminde “Dünyaya ilham veren kadınlar iyi ki var var” diyor.

Online hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti'nin “Var Var” sloganıyla dillere pelesenk olan kampanyasının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Titrifikir imzası taşıyan kampanyanın yeni reklam filminde ÇiçekSepeti, kadınların ruhunda kararlılık, özgürlük ve başarı taşıdığını hatırlatarak “Dünyaya ilham veren kadınlar iyi ki var var” diyor.

Kampanyanın Künyesi

Reklamveren Temsilcileri: Emre Aydın, Ceyhun Turan, Sibel Parlak

Reklam Ajansı: Titrifikir

Yaratıcı Ekip Lideri: Mert Demirhan, Oğuzhan Dilek

Yaratıcı Ekip: Doğukan Yılmaz, Oğuzhan Şen

Marka Ekibi: Sahra Ofluoğlu, Gülşah Akbıyık

Mecralar: TV, dijital

 

ÇiçekSepeti.com hakkında

Türkiye'de online hediye sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek, en kolay ve en ekonomik yoldan hediye göndermeyi sağlamak hedefiyle yılında kurulan ÇiçekSepeti.com, bugün çiçek ve yenilebilir çiçek ürünlerinin yanısıra kişiselleştirilmiş hediyeler, takı ve aksesuarlar, moda, kozmetik, ev-yaşam, hobi gibi pek çok kategori altında zengin bir hediye koleksiyonu sunuyor. ÇiçekSepeti.com, Türkiye’deki başarı hikâyesini globalde LolaFlora markasıyla başta Meksika olmak üzere pek çok farklı ülkede sürdürüyor.


Hibya Haber Ajansı