news-details

Armis'ten yıkanabilir Ped’li Eclipse yatak

Armis Yatak’ın yeni koleksiyonunda yer alan Eclipse yataklı Drape Set, hijyen ve konfordan vazgeçmeyenler için eşsiz bir uyku deneyimi sunuyor.           

Ürünlerini yeni nesil teknoloji makine parkurunda üreten, Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak, klasik tarzın modernlikle sentezlendiği Innovative Serisine yeni bir alternatif daha ekledi. El işçiliği ile özel üretilen Drape Yatak Başı, Valora Plus Baza ve özel ped’e sahip Eclipse Yatak’tan oluşan yeni Drape set koleksiyon; konforu, şıklığı ve sağlıklı uykuyu bir araya getiriyor.

Eclipse yatağın üst yüzeyinde yer alan, kolaylıkla çıkarılıp takılabilen fermuarlı pedi, yumuşak bir uyku yüzeyi oluşturmanın ötesinde uyku hijyeninizi koruma altına alıyor.

Yıkanabilir pedi ve omurga destekleme özelliği ile dikkatleri çeken pocket yaylı Eclipse Yatak, uyku kalitesini arttırmasının yanı sıra uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor. Seti tamamlayan Valora Plus Bazası, geniş iç hacmi, kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayakları ve farklı renk seçenekleriyle üretiliyor. Valora Plus Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaştan yapılan Drape Yatak Başı ise şık tasarımı, düğmeler ile bezenmiş kapitone kaplamasındaki ince işçiliğiyle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis ürün yelpazesinde; yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı