news-details

LG Türkiye bir kez daha Caretta İletişim’i seçti

LG Türkiye, bütünleşik iletişim hizmetini 2011 yılından bu yana olduğu gibi

Caretta İletişim ile yürütmeye devam edecek.

LG Türkiye, 2011 yılından bu yana iletişim çalışmalarını birlikte sürdürdüğü Caretta İletişim’le işbirliğine devam ediyor. Caretta İletişim, LG Türkiye’nin kurumsal iletişim çalışmalarının yanı sıra, Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri, Ev Eğlence Sistemleri, Mobil İletişim alanlarındaki yeni ürün ve hizmetleri için bütünleşik iletişim hizmeti verecek.

Caretta İletişim Genel Koordinatörü Neşe Banu Akarsu, “LG Türkiye ile iş ortaklığımızın 9. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun soluklu bu değerli işbirliği sürecinde birlikte bir çok başarılı işe imza attık. Bunda sinerjinin büyük rolü var. Hala aynı heyecanla çalışıyoruz ve LG Türkiye’ye iletişim değeri üretmeye devam ediyoruz. Birlikte daha başarılacak çok iş ve imza atılacak çok yenilik var” şeklinde konuştu.

LG Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Erkan Terzi ise; “LG Türkiye olarak, bugüne kadar yaratıcı ve kaliteli içeriklere, dikkat çekici projelere imza attik. Yolumuza, 9 yıl boyunca bizlere her türlü desteği veren, pazarlama ekibimizin bir parçası olarak çalışan Caretta İletişim’le devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı