news-details

Chrıstıano Ronaldo'ya karşı siz

Dünyanın dört bir yanındaki sporcular, sporu günlük bir alışkanlık haline getirme konusundaki cesaretlerini gözler önüne seriyorlar!

Dünyadaki sporcular, iç mekan sporu günlük bir alışkanlık haline getirme konusunda cesur seçimler yapmaya devam ediyor. Spor dünyasını tanımlayan en önemli özelliklerden biri de rekabettir. Rekabet sadece sizin kişisel en iyinize karşı değil, aynı zamanda başkalarına karşı dostça yaklaşımınızı da kapsar. Bu anlamda 5 Nisan’da tanıtılan bir antreman serisi olan “The Living Room Cup” haftalık spor karşılaşmalarıyla Nike’ın profesyonel sporcularına karşı yarışabileceğiniz yeni bir alan sunuyor!

İlk yarışmayı ise Cristiano Ronaldo instagram sayfasından karın antremanı çalıştığı bir video yayınlayarak duyurdu. Ronaldo, takipçilerine kendisine karşı koyabilmeleri için bir hafta süre tanıdığını ,daha sonra ise yarışmayı yeni bir sporcuya geçireceğini paylaştı. Her haftaki mücadelede rekabet avantajı sağlamaya yardımcı olacak özel egzersizler Nike Training Club uygulamasında sunulacak. Oyuncular sonuçlarını #evdehareket, #dünyaiçinhareket, #playinside ve #thelivingroomcup etiketlerini kullanarak Instagram profillerinde paylaşacaklar.

The Living Room Cup, Nike’ın tüm sporcuları iç mekan sporu ve sağlıklı yaşam alanlarındaki yolculuklarında destekleyici bütünsel yaklaşımının bir başka örneğidir.


Hibya Haber Ajansı