news-details

Manyetik alan sendromunu azaltmaya yardımcı yatak teknolojisi

Türkiye’de normale dönüş adımlarının atılmaya başlanması ile beraber iş hayatında da normalleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte, işlerini evden yürüten milyonlarca çalışan ise ofislere dönmeye hazırlanıyor. Ancak uzmanlar, şehrin çeşitli noktalarında olduğu gibi, iş yerlerindeki bilgisayar ve elektrikli diğer eşyaların yaydığı elektromanyetik dalga alanlarına bir anda maruz kalmanın olumsuz etkileri de beraberinde getireceğine dikkat çekiyor. Yapılan araştırmalar, kalp krizi yaşlarının 20’lere düşmesinin, bağışıklık sistemlerinin çöküşünün, beyin kanamaları ve kanser hastalıklarındaki artışın uzun süre manyetik alanlara maruz kalmanın etkisi olduğunu ortaya koyuyor.

Bu kapsamda, geliştirilen Ergoplas Yatak, kişilerde oluşabilecek manyetik alan sendromunun olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Polimer yay teknolojisine sahip olan yatak, özel tasarımıyla bilgisayar başında çalışmanın getirdiği olumsuz etkileri uyku esnasında en aza indirmeye yardımcı oluyor.

YÜKSEK DAYANIMLI POLİMER YAYLARLA DESTEKLENİYOR

İşbir Yatak tarafından geliştirilen viskoelastik malzemeye sahip Ergoplas Yatak, konfor katmanı içine yerleştirilen yüksek dayanımlı Polimer yaylarla destekleniyor. Bu özel konfor katmanları sayesinde kişinin rahatlığını artırmaya yardımcı oluyor. Polimer yay sistemindeki sertlik farklılıkları ile vücudun basınç noktalarına uygun tepkiler vererek omurgayla tam bir uyum sağlıyor. Kullanılan özel kesimli özel konfor katman yatağın içindeki özel yuvalara yerleştirilen patentli akıllı polimer yayları birbirinden bağımsız kılarak ses yapmıyor. Aynı zamanda yatağın bazadan kaymasını engellemek için alt kısmında kullanılan AntiSlip kumaş, kullanıcıya konforlu bir uyku deneyimi yaşatıyor. Visco rahatlığına sahip yatak, A, C, E vitaminli kumaş sayesinde vücudun gerekli olan vitaminleri almasına yardımcı olarak bağışıklık sisteminin düzenlenmesine de destek veriyor.

Hibya Haber Ajansı