news-details

Yamaha stili babanıza çok yakışacak

Yamaha, tarz sahibi babalar için motosikletin özgür ve cool duruşunu yansıtan aksesuar ve tekstil ürün gruplarında yaklaşan Babalar Günü için sayısız seçenek sunuyor. Aktif motosiklet kullanıcısı olan ya da motosiklet kullanmayı isteyip planlar yapan tüm babalar için en güzel sürpriz, milyonları peşinden sürükleyen Yamaha’nın kalitesini yansıtan bir hediye olacaktır.

 

Sadece motosikletle değil her yıl hazırladığı tekstil ve aksesuar koleksiyonlarıyla da motosiklet dünyasında trendlere yön veren Yamaha, benimsediği Kando felesefesi ile kullanıcı beklenti ve ihtiyaçlarını her alanda karşılayan bir dünya markası. Her yaştan insanın kalbinde taht kuran Yamaha’nın tekstil ve aksesuar grubu eğlence, hız, yenilik ve gençliği simgeliyor. İster pistte hız hissi ister doğayla baş başa yapılacak bir sürüş hissi babanızla özdeşleşecek her duyguya yönelik bir ürün seçeneği Yamaha’da var.

Sırt çantası, şapka, şemsiye, yüksek kaliteli ve spor odaklı kumaşlardan üretilen t-shirt ya da sweatshirt ihtiyaca yönelik ne varsa ürün gamında Yamaha tutkunu babaları bekliyor. Kamp seven bir babanız varsa uyku tulumundan daha güzel bir hediye olabilir mi? Ya da Yamaha karizmasını yansıtan bir güneş gözlüğü... Motosiklet kullanan bir babanın güvenliğini maksimuma çıkaracak omuz, dirsek koruyuculu yazlık ya da kışlık bir mont onu havalara uçurur. Bir diğer öneri de Yamaha teknolojisi ile donatılan kol saati... Babalar günü öncesi www.yamaha-motor.eu/tr adresinden aksesuar ve tekstil grubunu inceleyen herkes kendi babasına uygun bir hediye mutlaka bulacak.


Hibya Haber Ajansı