news-details

Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar ve bebekler TerraCity’de yarışıyor

Antalya’nın premium alışveriş merkezi TerraCity artık geleneksel hale gelen Yüksek Topuklar Koşusu’nu ve bebeklerin emekleyerek yarıştığı Baby Run etkinliğini bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştiriyor.

Antalya’da ayrıcalıklı alışverişin adresi Terracity Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü’nde çok keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. TerraCity ziyaretçileri 8 Mart Pazar günü saat 15.00’da minik bebeklerin emekleyerek yarışacağı Baby Run’ın ardından saat 14.00’da 18 yaş üstü kadınların yarışacağı Yüksek Topuklar Koşusu’yla eğlenceye doyacak.

Topuğu Kırılan Elenir!

Yüksek Topuk Koşusu’na 18 yaş ve üstü, topuklu ayakkabıyla koşabilen kadınlar katılabiliyor. En az 7 cm yükseklikteki topuklu ayakkabılarla yarışan kadınların birincilik için mücadele edeceği Yüksek Topuk Koşusu’nda topuğu kırılanlar yarıştan eleniyor. 100 metrelik koşuyu tamamlayan her katılımcıya ise TerraCity AVM tarafından hediye çeki armağan ediliyor. Çok renkli görüntülere sahte olan koşuyu izlemek de en az yarışmak kadar keyif veriyor.

En Tatlı Yarış: Baby Run

İlki geçen yıl düzenlenen ve minik bebeklerin emekleyerek yarıştığı Baby Run, alışveriş merkezi içinde bebekler için hazırlanan özel alanda düzenleniyor. Eğlenceli görüntülere sahne olacak etkinlikte, 7-9 aylık bebekler 6 metrelik parkurda yarışıyor. Bebeklerin beşerli gruplar halinde yarışmaya sadece emekleyen minikler katılabiliyor, yürüyebilen bebekler ise maalesef bu tatlı yarıştan eleniyor. Baby Run’a katılan bebeklerin tümü hediye çeki ve sertifikayla ödüllendiriliyor.


Hibya Haber Ajansı