news-details

Global Medya Şirketi SPI International D-Smart ile sözleşme yeniledi

 

40 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle 6 kıtada 65 milyon aboneye içerik sunan uluslararası medya kuruluşu SPI International, Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart ile sözleşmesini yeniledi. D-Smart ve SPI International, önümüzdeki dönemde abonelerine daha fazla heyecan, eğlence ve bilgi sunacak.

 

D-Smart ve SPI International iş birliği kapsamında, önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox’un yanı sıra, farklı ilgi alanlarına sahip izleyicilere, en nitelikli yapımları sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox ve ödüllü belgeseller sunan DocuBox’un TV yayınları, D-Smart üzerinden alışılageldik kanallarında izleyicilere ulaşacak.

 

Sözleşme kapsamında, SPI International kanalları FilmBox, DocuBox, Fast&FunBox ve FightBox, D-Smart’ın dijital platformu D-Smart GO üzerinden izleyicilere canlı olarak ulaşacak. Aboneler ayrıca, D-Smart GO platformunda FilmBox, DocuBox ve FightBox’ın yanı sıra dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox içeriklerine de, diledikleri zaman, istedikleri ekrandan ulaşabilecek.

SPI International CMO’su Haymi Behar, iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Türkiye pazarı, 50 ülkede 1,400 operatör ile iş birliği yapan SPI International için çok özel bir yere sahip. Bizler için önemi çok büyük olan bu pazarın önde gelen yayın platformu D-Smart ile uyumlu ve verimli iş birliğimiz, her şeyden önce Türk izleyicilerine fayda sağlıyor. 6 kıtada 65 milyon aboneyi ekranlara kilitleyen bu içerikleri, Türkiye’de TV ekranlarından ve VOD olarak sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kanal yelpazelerini SPI International kanallarıyla genişletmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren D-Smart İçerik ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başar Başarır: “Bu iş birliği sayesinde abonelerimiz daha farklı ilgi alanlarına yönelik çeşitli içeriğe erişebilecekler. Uzun yıllar bu verimli iş birliğini sürdürmek istiyoruz.” dedi.

SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox kanalı, Narcos gibi popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, FightBox, Fast&FunBox, DocuBox ve FashionBox yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı