news-details

​Erasta Antalya, 10 adet Smart Televizyonu kampanya talihlilerine teslim etti

Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geçtiğimiz Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye smart televizyon hediye etmişti. Kampanya dâhilinde gerçekleştirilen dijital oyun etkinliğinde, en yüksek skoru yaparak hediye almaya hak kazananlar, AVM’de düzenlenen törende ödüllerini teslim aldılar.
 

Eğlenceli faaliyetler eşliğinde ziyaretçilerine hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye toplam 10 adet Vestel marka 49” 4K UHD Smart Televizyon hediye etti.
 

Erasta AVM’nin içine kurulan dev ekrandaki dijital oyunu oynayarak en yüksek skoru yapan 10 katılımcının isimleri, kampanyanın sonlandığı günü takiben, www.erastam.com mikro sitesi üzerinden açıklandı. Hediye almaya hak kazananlar için düzenlenen ödül töreni ise geçtiğimiz günlerde Erasta AVM’de yapıldı. Kazananlara ödüllerini Erasta Antalya AVM müdürü Ece Yamaç Şenak teslim etti. Kampanya talihlileri, böyle bir etkinlik düzenledikleri için Erasta AVM yetkililerini tebrik ederek, AVM Müdürü Ece Yamaç Şenak’a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı