news-details

Kemer Gravel Hotels sezonu açtı

Kemer’de oteller kapılarını tatilcilere açmaya devam ediyor. 30.000m2’lik bir alan üzerinde kurulu ve çam ağaçlarıyla kaplı, Toros Dağları eteklerinde, denize sıfır doğal bir konumda yer alan Kemer Gravel Hotels de bugün itibarı ile sezonu açtı. Genel Müdür Kurtuluş Gülşen ve Otel Yönetiminin karşıladığı ilk misafirler müzik grubu ve çiçekler ile karşılanırken, otelde alınan sağlık ve güvenlik tedbirleri de harfiyen uygulanıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da açılışın ilk gününde otel yönetimi ve çalışanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, tatile gelen ilk misafirler ile yakından ilgilendi ve Kemer hakkında bilgiler verdi.

En çok otelin açık olduğu yer Kemer Bölgesi!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bölgedeki otellerin açılışlarını gerçekleştirdiklerini belirtirken Gravel Hotels’e de yeni sezonda hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Bugün açık olan otellerimize Gravel Hotels’de dahil oldu. Yavaş yavaş otellerimiz açılıyor ama biz yinede her zamanki gibi sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunu elden bırakmamamız gerekiyor. Dün Dış İşleri Bakanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımız Almanya’daydılar. Bir dizi görüşmeler yaptılar. Önümüzdeki günlerden umutluyuz. Umudumuzu yitirmiyoruz. Yitirmediğimizin de meyvelerini tek tek otellerin açılması ile alıyoruz. En çok otelin açık olduğu yerde Kemer Bölgesi. Arkadaşlarımıza iyi sezonlar diliyorum. Her şey gönüllerince olsun” dedi.

Misafirlerimizi ağırlamaya başladık!

Gravel Hotels Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen de yaptığı açıklamasında, “Kemerimiz, tüm Akdeniz çanağının hala en önemli destinasyonlarından bir tanesi. Tüm güzelliğiyle, doğası ile ve şahane atmosferi ile misafirlerini beklemekte. Tüm turizm camiasına bu yıl olabildiğince imkanlar dahilinde çok iyi bir sezon diliyorum. Biz Gravel Hotels olarak bugün itibarı ile hizmete açıldık. Misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Heyecanlıyız. Yine her şey normalmiş gibi yüksek kalitede ve yüksek hedefle misafirlerimize en yüksek memnuniyeti sağlamakta kararlıyız” dedi.


Hibya Haber Ajansı