news-details

Hearthstone'un Şer Ateşi tek kişilik macerasıyla sahne sizin

Şer Ateşi Festivali, beş bölümlük Şer Ateşi tek kişilik macerasıyla tam gaz devam ediyor!

YENİ TEK KİŞİLİK MACERA – Aranna Starseeker'ın kendini tanıma yolculuğunda ona katılın. Kendisi, iblis avcılarıyla ve Illidan Stormrage'le güçlerini birleştirerek sonunda Paslı Lejyon'un lideri Mecha-Jaraxxus'la karşı karşıya geliyor! Aranna ve arkadaşlarını bu macerada zafere ulaştırarak Paslı Lejyon kart sırtını kazanabilirsiniz. Şer Ateşi tek kişilik macerasının beş bölümü de şu anda oynanmaya hazır.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA – Tek kişilik macerayı tamamladınız mı? Bir sonraki hafta oyuna gelecek Şer Ateşi Görevleri için gözlerinizi dört açın. Bu görevlerde kendi destelerinizi oluşturarak Outland'deki en zorlu rakiplere karşı zorlu bir mücadeleye girişeceksiniz. Şer Ateşi Görevlerinde becerilerinizi (ve destenizin gücünü) sergileyerek Altın Kael’thas efsanevi kartına kavuşun.

ARANNA STARSEEKER KAMPANYASI – Şu andan 7 Temmuz tarihine kadar faydalanabileceğiniz bu fırsatla Aranna Starseeker İblis Avcısı Kahramanı'na, 20 Outland'in Külleri kart paketine ve Aranna kart sırtına sahip olabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı