news-details

Qatar Airways, Antalya Belek’te düzenlenen 19. Golf MAD PRO AM Turnuvası’nın isim sponsoru oldu

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’u Türkiye’deki 8. uçuş noktası olarak geniş uçuş ağına ekleyeceğini duyuran ve Türk havacılık pazarına duyduğu güveni bir kez daha gösteren Qatar Airways, sezonluk olarak uçtuğu Antalya’da düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük golf turnuvalarından biri olan 19. Golf MAD PRO AM’e isim sponsoru oldu.

 

2-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve tüm dünyadan golfseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın katılımcıları arasında iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri de vardı.


Qatar Airways şu anda Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) üzerinden tüm dünyada 160'tan fazla uçuş noktasına seferler düzenlemektedir ve 250'den fazla uçaktan oluşan modern bir filoya sahiptir.


Beş yıldızlı bir havayolu olan Qatar Airways, 2019 Skytrax Awards’da beşinci kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçildi.


Qatar Airways Türkiye’de, İstanbul Havalimanı, İstanbul - Sabiha Gökçen, Ankara - Esenboğa, İzmir - Adnan Menderes, Adana ve sezonluk olarak Bodrum ve Antalya havalimanlarından yaptığı uçuşlarla Türkiye’de birçok noktayı dünyaya bağlıyor. 20 Mayıs itibariyle Trabzon’a da uçmaya başlayacak olan Qatar Airways, böylece Türkiye’deki uçuş noktasını 8’e yükseltmiş olacak.

 


Hibya Haber Ajansı