news-details

Büyük turnuvaya geri sayım başladı

VALORANT MOG CUP HEYECANI 24 MAYIS’TA

Kıyasıya rekabet ve heyecan dolu Espor turnuvalarıyla her oyun platformunun oyuncu topluluklarına birbirinden güzel ödüller sunan Master of Gamers, geçtiğimiz haftalarda futbol ruhunu evlerde kesintisiz yaşatan Türkiye E-Futbol Turnuvasını düzenleyerek pandemi döneminde futbolseverler için tarihe geçen bir organizasyon yaşatmıştı.

 

Gerçekleştirdiği ödüllü espor turnuvaları ve sürpriz markaların büyük hediyeleriyle adrenalini hep zirvede tutan Master of Gamers, 24 Mayıs Pazar Günü Saat 14.00’de Valorant MOG Cup düzenleyecek! Espor severler tarafından yoğun ilgi gören Valorant MOG Cup’a geri sayım başlarken, Master of Gamers espor platformuna ödüllü turnuva için binlerce oyuncu kayıt olmaya devam ediyor.

 

Sadece 64 takımın kaydının onaylanacağı bu turnuvada tekli eleme formatında turnuva ilerleyecek. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu nefesleri kesecek turnuvada şampiyon, 1.000 TL nakit ödülün sahibi olacak! Heyecanın doruklara ulaşacağı bu turnuvada yerini almak için; takımını oluşturman ve kaydını göndermen yeterli.
 

 

Sende oynayarak kazanmak ve rekabetin içine dahil olmak istiyorsan, 7/24 Online destek sunan espor dünyasının ritminin attığı Master of Gamers’a www.masterofgamers.com adresinden ulaşabilirsin.


Hibya Haber Ajansı