news-details

Conrad İstanbul Bosphorus “Inspired Luxe” etkinliğinin ilk gününde cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı

İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, “Inspired Luxe” etkinliğinin ilk gününde yoğun ilgiye sahne oldu. Önemli isimleri bir araya getiren organizasyon, özel koleksiyon tanıtımları, atölye çalışmaları ve söyleşilerle misafirlere keyifli anlar yaşattı. Etkinlikte ayrıca, Türk tasarım markası EzraTuba’nın Conrad otelinden ilham alarak tasarladığı özel kokteyl kıyafetleri de satışa çıktı.

 

Conrad İstanbul Bosphorus’un “Lüksün yeni tanımını deneyimlemeye davetlisiniz” mottosuyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Inspired Luxe” etkinliği ilk gününde renkli anlara sahne oldu. 27-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da bulunanlara, alışveriş, sanat, lüks deneyimler ve alanında uzman konuşmacıların yer aldığı söyleşilerle dolu iki gün yaşatmayı hedefleyen etkinlik ilk gününde güzellik ve moda konularında konuklarına keyifli anlar yaşattı.

 

Tasarım ve moda dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği “Inspired Luxe” etkinliği süresince, kadın modasına yönelik güçlü tasarımlarıyla dikkat çeken EzraTuba markasının Conrad otelinden ilham alarak tasarladığı özel kokteyl kıyafetleri de satışa çıktı.

 

Organizasyonda ayrıca, L’Orient22’nin bünyesinde bulunan Lübnanlı ve Amerikalı mücevher tasarımcılarının özel koleksiyonu ve JOIN US’dan trikonun DNA’sını değiştiren göz alıcı triko parçalar da yer aldı.

 

Etkinliğin ilk gününde, ünlü konukların yer aldığı Ramsey ile erkek modasında kişiselleştirilme söyleşisi seçkin davetliler tarafından ilgiyle takip edildi. Türkiye’nin en çok tercih edilen erkek hazır giyim markalarından Ramsey işbirliğinde Ekonomist Emre Alkin ve kadın modasına yön veren markalardan EzraTuba’nın dinleyenlere ilham veren sohbeti Erdal Aksoy, Belkıs Aksoy, Sedef Orman, Müge Tezman Sırmabıyık, Selma Ongun, Serap Tibuk, Arzu Kunt, İnci Gazioğlu, Elif Dağdeviren, Dr. Yasemin Yakut, Recep Geydağ, Nazan Cihan, Meral & Fikret Çalışıcı, Meral & Ural İkizler, Feza Fırat, Betül Şahin gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. 

 

Conrad İstanbul Bosphorus’un ünlü tasarımcıları ve lüks markaları bir araya getirdiği “Inspired Luxe” organizasyonu 28 Şubat Cuma günü saat 23.00’e kadar devam edecek.

 

 

 

Hibya Haber Ajansı