news-details

Bilkent Center, sushi atölyesi ile çocuklara unutulmayacak bir hafta sonu yaşattı

 

 Atölyede çocuklar aileleri ile keyifli zaman geçirme imkanı bulurken, el becerilerini ve damak zevklerini geliştirme fırsatı da buldu.

 

Japon sushi şefleri eşliğinde gerçekleşen atölyede minikler sushi yapımını öğrendi. Kendi yaptıkları sushileri anneleri ile tadan çocuklar,keyifli bir hafta sonu yaşadı.

 

 

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile işbirliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekanlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda Bilkent Center ve bünyesinde bulunan gastronomi merkezi Bilkent Station, Tepe Nautilus AVM, 365 AVM, Tepe Prime Avenue ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nın kiralama ve yönetimini yapmakta olup 42 Maslak, Sığacık Teos Marina, Mix Kayseri AVM gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetleri vermiştir. Son dönemde Tarman İncek, Renaza gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama hizmeti de veren şirket, öncü proje yatırımları, dönüşüm projeleri ve profesyonel yönetim hizmetleri ile büyümeye devam etmektedir.


Hibya Haber Ajansı