news-details

Faik Sönmez 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonu

Sezonun yükselen trendlerinin buluştuğu Faik Sönmez 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda; canlı renkler ve doğal dokularla dengelenen çiçek desenli baskılar, etnik ve şal desenler, şık danteller ön planda.

2020 İlkbahar-Yazı'nın en belirgin trendleri; çizgililer, doğal elyaf ve dokulu kumaşlar, şıklığı ve zarafeti yeni sezon trendleriyle harmanlayan Faik Sönmez'de sezon renkleri; fuşya, narçiçeği, saks mavisi, metalik ve toprak tonları ile buluşuyor. Sonbahar-Kış döneminin hitlerinden puantiyeler ve hayvan desenleri, bu yaz da neon tonlarla kombinlenerek koleksiyonda yer almaya devam ediyor. Tropik esintiler, yeşilin en güzel tonlarıyla gündelik görünüme renk katıyor.

Faik Sönmez 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, birkaç sezondur görmeye alışkın olduğumuz metalik görünümlere, gündüzden geceye geçişte şıklıkla kullanılabilecek saten ve çiçekli bomber ceketler eşlik ediyor. Şifonla kombinlenen satenler, parlak jakarlar, dantelle hareketlenen dokumalar ise koleksiyona zamansız ve modern bir hava katıyor. Bermuda şortlar, çiçekli gömlek elbiseler, çizgili ve fitilli örme elbiseler, kargo pantolonlar, detaylı jeanler çabasız şık görünmenize yardımcı oluyor.

Birbirinden iddialı trend parçalarla 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu açan Faik Sönmez plaj modasına da yeni bir soluk getiriyor. Rengarenk kimonolardan, işlemeli tuniklere, nakışlı elbiselere kadar bir çok detayın yer aldığı Faik Sönmez'in bu özgür ve cesur koleksiyonunu www.faiksonmez.com adresinden ve Faik Sönmez mağazalarından takip edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı