news-details

IB Programı’nı uygulayan okullar için özel kaynak

Tudem Yayın Grubu, Uluslararası Bakalorya (IB) Programı’nı uygulayan okullara yönelik hazırladığı İlk Yıllar Programı Kitap Listesi’ni Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programındaki değişiklikler ve çağdaş uygulamalara göre güncelledi. Liste, Tudem Yayın Grubu’nun web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.

 

Eğitim ve kültür yayıncılığında 35 yılı aşkın tecrübesi bulunan Tudem Yayın Grubu, öğretim programlarının hedeflerine uygun, öğrencilerin ilgisini çeken, hayal gücünü besleyen ve onları geliştiren yüzlerce yayınıyla eğitimcilere verdiği desteği sürdürüyor.

 

Tudem Yayın Grubu, öğrencilere dünya standardında eğitim sağlamayı amaçlayan Uluslararası Bakalorya (International Baccalaureate) Programı’nı uygulayan okullar için özel bir kaynak niteliği taşıyan İlk Yıllar Programı (Primary Years Programme) Kitap Listesi’ni güncelledi. MEB öğretim programının yanı sıra çağdaş uygulamalar esas alınarak yeniden hazırlanan listede kitaplar sınıflara, türlere ve yazarlara göre ayrıldı. PYP’de tanımlanmış olan bilgi alanları, sorgulama temaları, kavramlar, beceriler ve tutumlar ile kurulan ilişkilendirmeler sayesinde eğitimcilerin öğrencileri için en doğru seçimleri yapması kolaylaştırıldı.


Hibya Haber Ajansı