news-details

Fabrikanız siber saldırılara karşı güvende

Hedefli saldırılar, kötü amaçlı yazılımlar, içeriden ve güvenilir üçüncü taraflardan gelen tehditler, günümüzde endüstriyel tesislerin kabusu oldu. Farklı ve özel koruma gerektiren tesislerde siber güvenliği sağlamak artık tamamıyla mümkün.

IoT / ICS tehdit farkındalığı için 2019 önemli bir yıldı. Özel sektör yöneticileri modern siber saldırıların sistem savunmalarını kolayca atlayabildiğini, üretim tesislerinin duruşuna sebep olabildiğini, önemli güvenlik sonuçları da doğurabileceğini gördü.

HER AKILLI CİHAZ DAHA AKILLI GÜVENLİK GEREKTİRİR

Dünyanın en büyük ve en karmaşık IoT ağlarını koruyan sektörün lider firmalarından CyberX, IoT ve ICS Siber Güvenlik konusunda çözümler üretiyor.

Dijitalleşme sürecinizde, ağ tehditlerinden, yönetilmeyen Nesnelerin Interneti (IoT) ve Endüstriyel Kontrol Sistemleri (ICS) cihazlarından kaynaklı risklerden korunmanız için en yalın, en sağlam ve patentli M2M bilinçli davranış analizi yetkinliğine sahip çözümler sunuyor.

ŞİMDİ TÜRKİYE’DE

Kurumsal IOT’den enerji sektörüne, petro gazdan kimyaya, madencilikten bina yönetim sistemine kadar çok farklı sektör ve tesislere yönelik hizmet sunan CyberX, Türkiye distribütörü IDA Proses ile Türk endüstrisine siber güvenlik sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı