news-details

Sanayidebul, Mng Kargo ile kazandırmaya hazır

Sanayi sektörünün dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve sektör oyuncularına online bir platform üzerinden iş yapma fırsatı sunmak amacıyla kurulan Sanayidebul, Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden MNG Kargo iş birliğini duyurdu. İş birliği kapsamında Sanayidebul üyeleri MNG Kargo şubelerinden yapacakları yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim kazanırken MNG Kargo anlaşmalı KOBİ müşterileri ise Sanayidebul’un üyelik modüllerinde kullanabilecekleri 600 TL değerinde indirim kodu kazanacak.

Her ölçekten sanayi kuruluşunu talep verme ve teklif alma anlamında bir araya getiren online bir B2B platformu olan Sanayidebul, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran MNG Kargo iş birliğini duyurdu.

İş birliği kapsamında Sanayidebul’a ücretli ya da ücretsiz üye olup giriş bilgilerini tamamlayanlar, MNG Kargo şubelerinden yapacakları yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 30 indirim kazanacak. Hesaba tanımlanan indirim kodları yıl sonuna kadar kullanılabilecek.

İş birliği ile MNG Kargo anlaşmalı KOBİ müşterileri de kazanacak. KOBİ müşterileri, kampanya dahilinde hem sanayi sektörünün lokomotifi konumundaki büyük firmalar, hem de sektörde faaliyet gösteren KOBİ’lere alım satım süreçlerinde avantaj sağlamak hedefiyle yola çıkan Sanayidebul üyeliklerinde geçerli olacak 600 TL değerinde indirim kodu kazanacak.

KOBİ’ler indirim kodu ile 600 TL değerindeki Sanayidebul giriş paketine hiçbir bedel ödemeden sahip olabilecek veya kodu kullanarak diğer üyelik paketlerine indirimle sahip olabilecekler.

Sanayidebul, hem büyük firmalara hem bütçeleri kısıtlı olan KOBİ’lere önemli fırsatlar sunmaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı