news-details

Seyitler Kimya'dan sağlık çalışanlarına destek

COVID-19 salgının ardından, Seyitler Kimya A.Ş.'den sağlık sektörü çalışanlarına destek geldi. Şirket, sağlık sektörü çalışanlarına nakdi ve tıbbi ürün olmak üzere toplam 1.200.000 TL yardım bütçesi ayırığını açıkladı.

Seyitler Kimya, grup şirketleriyle birlikte COVID-19 salgınıyla mücade kapsamında sağlık çalışanlarına yardımda bulunacak. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Seyitler Kimya A.Ş. ve  Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.  500'er bin TL, İdealist Danışmanlık A.Ş ve İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ise sağlık çalışanlarına 100'er bin TL yardımda bulunulacak. Tıbbi ürün tutarının ayrılan bütçeyi aşması durumunda ise Seyitler Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Namık Kemal Gökalp, yardımda bulunacak. 

Şirket yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Şirketler grubumuz olarak Covid-19 salgını ile mücadelede, hayatları pahasına  fedakarca çalışan sağlık sektörü çalışanlarımızın yanındayız ve  minnettarız. Yürütülen bu mücadelede, Grup Şirketlerimiz olarak nakit ve tıbbi ürün olmak üzere toplam 1.200.000 TL katkı sağlamaya karar verdik. Omuz omuza bu küresel felaketin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.''

Kaynak:İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı