news-details

AURA İstanbul etkinlikleri artık dijital ortamda

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul,  tüm etkinliklerini dijital ortama taşıyor. Mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji ve felsefe dallarında düzenlenen konferanslardan ilki Fabrizio Casaretto'nun katılımıyla 4 Nisan'da gerçekleşiyor.

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, sertifika programı dahilinde mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji, felsefe dallarında düzenlediği disiplinler arası konferans dizisi “Cumartesi Aurası” buluşmalarını dijital ortama taşıyor. 

4 Nisan'da gerçekleşecek ilk dijital konferansta “Sébah& Joaillier Merceğinden Siyah Beyaz Osmanlı” başlıklı konuşması ile Fabrizio Casaretto yer alıyor. Casaretto, fotoğrafçılığın keşfinden başlayıp Sébah&Joaillier ortaklığına odaklanarak, hem mimari hem sosyal açıdan, bazıları ender bulunan eski fotoğrafların günümüze ne kadar önemli bilgiler aktardığını anlatacak.

Türkçe gerçekleşecek etkinliğe katılım ücretsiz ancak kontenjan sınırlı olacak.
Kayıt için tıklayınız.

Zoom webinar oturum linki, katılımcılara e-posta yoluyla iletilecek. Etkinlik AURA İstanbul facebook sayfasından da canlı olarak yayınlanacak.
Hibya Haber Ajansı