news-details

Thalia Natural Beauty Duo Care El Bakım Setleri ile özel bakım

Ellerinize özel bakım Thalia’dan

Şık ve stil sahibi butik yaklaşımlarıyla dikkat çeken Thalia Natural Beauty, birbirinden çekici el bakım setleriyle karşınızda… Ahududu, İncir Sütü ve Papaya olmak üzere üç çeşitten oluşan Thalia Natural Beauty Duo Care El Bakım Setleri, banyonuzun atmosferini değiştirecek Sıvı Sabundan ve harika bir bakım sunan El & Tırnak Bakım Losyonundan oluşuyor. Bu setlerle hem ellerinize hak ettiği bakımı sunacak hem de kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz.

Ellerimiz baş tacımızdır ama bakımlarını genelde ihmal ederiz. Son derece hassas bir yapıya sahip olan ellerimiz soğuğun ve rüzgârın etkisiyle kurur, içinde çeşitli kimyasallar bulunan sabun, sıvı sabun ve deterjanlar nedeniyle yıpranır. Thalia Natural Beauty Duo Care El Bakım Setleri, kuruyan ve yıpranan ellerimize ihtiyaç duydukları nemi, canlılığı, özeni sunmak için yaratıldı.

Ahududu, İncir Sütü ve Papaya olmak üzere üç çeşidi olan Thalia Natural Beauty Duo Care El Bakım Setleri doğal bitki özleriyle, doğal ham maddelerle ve yağlarla hazırlanıyor. Setler ellerimize bakım yaparken baştan çıkarıcı kokularıyla ruhumuzu da dinlendiriyor.

Thalia Natural Beauty Duo Care Ahududu Özlü El Bakım Seti: Serinletici bahçelerin ve ormanların meyvesi ahududuyu evinize getiren set, ahududunun nemlendirici ve sağaltıcı etkisiyle cildinizi tazeliyor, canlılık katıp besliyor. Gülgiller ailesine mensup olan ahududu, zengin vitamin ve mineral içeriğiyle dikkat çekiyor.   

Thalia Natural Beauty Duo Care İncir Sütü Özlü El Bakım Seti: İncirin inceliğini, kokusunun tatlılığını ve kremalı sütü arasındaki mükemmel uyumu sunan set, incir sütünün nemlendirici etkisiyle cildinize tazelik ve canlılık katıyor. İçeriğindeki doğal bitki özleri ve baştan çıkarıcı parfümlerle hayatınızda tatlı bir mutluluk rüzgârı estiriyor.

Thalia Natural Beauty Duo Care Papaya Özlü El Bakım Seti: “Meleklerin meyvesi” olarak tanımlanan papaya, bu setin ana etken maddesi. Papayanın tatlı kokusu ve tropik güneşli rengiyle cildinizi canlandırmaya aday olan set, kurulukları giderip harika bir şekilde nemlendiriyor. Ayrıca cildinizin ışıltısını artırıyor.

Thalia Natural Beauty Duo Care El Bakım Setleri (400 ml Sıvı Sabun + 400 ml El & Tırnak Bakım Losyonu): 49,99 TL