news-details

Viacomcbs Networks International evlerden üretilecek iki yeni komedi dizisini hayata geçiriyor

ViacomCBS Networks International Gençlik ve Eğlence markalarından; MTV International, tüm dünyadaki kanallarında yayınlanmak üzere ‘Charlotte Crosby ile Karantina Kahkahaları’nı, Comedy Central International ise dijital platformlarda yayınlanacak kısa metrajlı program olan ‘Karantinadaki Komedyenler’i başlatıyor.

ViacomCBS Networks International Gençlik ve Eğlence markaları bu eşi görülmemiş dönemde izleyicileri komedi ile buluşturmak için uzaktan üretilecek iki yeni dizinin hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. MTV International, dünyanın dört bir yanından en iyi karantina kliplerini hazırlayan ‘Charlotte Crosby ile Karantina Kahkahaları’ adlı programa yeşil ışık yakarken, Comedy Central International ise yeni normale alışmaya çalışan 10 komedyeni anlatan kısa metrajlı bir dijital diziyi duyurdu. Her iki dizi de, #AloneTogether kampanyası kapsamında sosyal izolasyona devam etmeyi teşvik ediyor.

Comedy Central - Karantinadaki Komedyenler

Bu kısa metrajlı dijital dizide 10 komedyenin her biri, 18 Nisan Cumartesi gününden itibaren Comedy Central International'ın Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarında yayınlanacak 1 ile 3 dakika arasında sürecek 3’er adet bölüm çekecek; toplamda 30 bölüm yayınlanacak. Tüm dünya evlerine kapanmışken onları güldürmeyi hedefleyen komedyenlerin her biri, izolasyonla başa çıkma ipuçları da dahil olmak üzere bir dizi komedi skeçini yazacak, oynayacak ve kendileri çekecekler.

Comedy Central International için yapılan ve Kerry Taylor tarafından sipariş edilen dizinin yapımcıları Rebecca Hewett, Emerald Paston ve Nima Shahmalekpur olacak.

MTV International - Charlotte Crosby ile Karantina Kahkahaları

Karantina sığınağından izleyicilere seslenen Charlotte Crosby altı adet 22 dakikalık bölümle, seyircilere dünyanın dört bir yanından en kalp ısıtan ve en komik karantina kliplerini getirirken aynı zamanda kendi yaşadığı zorlukları da paylaşıyor.

Kerry Taylor tarafından hayata geçirilen VISUK tarafından MTV International için üretilen ev yapımı programın yapımcılığını Ed Hall ve Lestyn Barker üstleniyor. Dizi, dünyanın dört bir yanındaki MTV International kanallarında Mayıs ayında yayınlanmaya başlanacak.

Dizi duyurularını MTV International'ın Facebook ve YouTube kanallarında haftalık olarak yayınlanan Charlotte Crosby ile MTV Games Live takip ediyor.

Programlar ile ilgili diğer ayrıntılar ileriki bir tarihte açıklanacaktır.


Hibya Haber Ajansı