news-details

Cacharel İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu 'Doğanın enerjisinden güç alan bir yaşam'

Cacharel, İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu ile doğanın enerjisinden güç alan bir yaşam için özgün seçenekler sunuyor. Doğada yer alan zengin soft renklerin minimalizm felsefesi ile yorumlanmış desenlere uygulandığı koleksiyon yalınlık ve öznellik vurgusu taşıyor.

Her ana yayılan rahatlığın ve çabasız şıklığın peşinden giden koleksiyon, canlı ve dengeli bir görünüm vadediyor. Doğadaki farklı tonların harmanlandığı koleksiyonda sezonun aksan renkleri olan camel, haki, bej, kremin yanı sıra canlılık katan somon ve mercan renkleri yer alıyor. Çok çeşitli renk tonlamalarını barındıran ürünler ile şehir yaşamı stiline minimalist bir yaklaşım entegre ediliyor.

Botanik Bahçelerinden Şehir Hayatına Yolculuk

İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu ile tropik esintileri günlük yaşama taşıyan Cacharel, mendillerden kravat desenlerine kadar koleksiyonun her ayrıntısında floral esintiler barındırıyor. Kişisel stili yansıtmanın hissettirdiği özgüven ve rahatlık duygularına destek olurken, farklı kombinler oluşturmayı kolaylaştıran bütüncül bir koleksiyon sunuyor. Ceket iç astarlarında yer alan koleksiyon desenleri ile zarafet, ayrıntıda yeniden hayat buluyor.

Balık desenlerinden floral desenlere kadar doğanın tüm zenginliklerine yer veren yeni koleksiyon, ayrıntılara gösterdiği özen ile Cacharel’in giyinme sanatındaki incelikli yaklaşımını gözler önüne seriyor. Ferahlık etkisi yaratan renklerin ön plana çıkarıldığı yeni sezonda Cacharel, güzel havaların beraberinde getirdiği deniz yolculuklarından ilhamla beyaz, bej ve mavinin kombinasyonlarına sıkça yer veriyor.

Kişiselleştirilebilir Ferah Görünümler

Yükselen minimalizmin etkisiyle sade desenlere ve soft renklere yer veren koleksiyonun en heyecan veren ürün gruplarından biri de Mix&Match takım elbiseler oluyor. Koleksiyonun renk, desen ve kumaş bütünlüğü sayesinde her ürün birbiri ile eşleşebiliyor. Farklı beden ve desenlerdeki ceket ve pantolonların kombinlenebildiği Mix&Match takım elbiseler, erkeklerin konfordan vazgeçmeden kendi stillerini yaşamalarına olanak sağlıyor. Kendine en uygun bedeni seçebilme özgürlüğüne sahip Cacharel erkeği, kişisel zevklerine uygun bir takım elbise oluşturma şansı da elde ediyor.

Özgün Stil Uygulamaları

Kombinlerinde desenlerin ve özgün renklerin gücünü bir araya getiren Cacharel, doğadan aldığı ilhamı minimal yaklaşımdan vazgeçmeden görsel zenginliği arttırılmış ürünlere dönüştürüyor. Mikro desenli bir gömleği çizgili kravat ve çiçek desenli mendil ile eşleştirirken, ceket tasarımında eflatun ve su yeşili tonlarını ekoselere yansıtıyor. Alışılagelmiş kombinleri yeniden şekillendiriyor. Yelek ve ceket birlikteliğinin dışına çıkarak yelekleri trençkotlar ile kombinliyor. Sezonda sıkça görülen mavi ve beyazın mükemmel uyumunu farklı sezon parçalarına da yansıtan Cacharel, yaz davetlerinde dikkat çekecek beyaz smokinini lacivert yaka detay ile canlandırıyor.


Hibya Haber Ajansı