news-details

Kaliteli, trend, ustalık gerektirmeyen ev ürünlerini makul fiyatlarla sunan Evidea, Babalar Gününde kahraman babaları unutmuyor. Bu özel günde babasını mutlu etmek isteyenlerin yolu Evidea’dan geçecek. Meydan İstanbul ve AtlasPark AVM’de hizmete giren yeni şubeleriyle mağaza zincirini büyütmeye devam eden Evidea’da, babaların yönelik hediye seçenekleri de yer alıyor.

Rahatına düşkün babalara

Babalarımız eve geldiğinde bir süre dinlenmek ister. Hatta öyle ki kimi zamanlar iş yerindeyken bir an önce eve gidip TV koltuğuna serilme hayali kurar. Rahatlığı ve görünümüyle öne çıkan TV ve dinlenme koltukları babanızın televizyon karşısında konforlu bir şekilde vakit geçirmesini sağlıyor.

Barbekü sever babalara

Babalar her zaman için mangal başının değişmeyen ismidir. En lezzetli etleri pişirip ailenin tüm bireylerine yetişen babalar için barbekü seti güzel bir seçenek olabilir. Barbekü ile uğraşmayı seven bir babanız varsa, Evidea’da sunulan barbekü setleri tam ona göre!

“Kahvesiz olmaz” diyen babalara

Güne enerjik bir başlangıç yapmanın yolu mis gibi kokan bir kahveden geçer. Kahve içmenin keyfini çıkartmayı seven babalar için, en şık ve kullanışlı seçenekler Evidea’da yer alıyor. Babanız kahve sever biriyse, ona hediye edeceğiniz şık bir termosla hayatını kolaylaştırıp renklendirebilir ve kahvesini yudumlayarak gülümsemesini sağlayabilirsiniz. Yoğun iş temposuna sahip babalar içinse, kahvelerini pratik olarak hazırlamalarını sağlayan french press’ler ideal seçenek olabilir.

Evidea tüm babaların Babalar Gününü kutluyor.


Hibya Haber Ajansı