news-details

Anadolubank’tan koronavirüs önlemleri

Türkiye’nin her noktasındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunmaya devam eden Anadolubank, koronavirüs salgınına karşı müşterilerinin şubelere gitmeden de kesintisiz bir şekilde bankacılık işlemlerine devam edebilmesi için İnternet şubesi ve Anadolubank Mobil’den yapılan EFT ve havale işlemlerinin Mart ayı sonuna kadar ücretsiz olarak yapılabileceğini açıkladı.

 

Müşterilerinin para çekme işlemlerini şubeye gitmeden ATM’lerden gerçekleştirebilmeleri için de ATM günlük para çekme limitini geçici süreyle 5.000 TL’ye yükselten Anadolubank, kesintisiz hizmet sunmayı sürdürecek.

 

Oluşabilecek farklı durumlarda iş sürekliliğini sağlamak adına alternatifli senaryolar çalıştıklarını açıklayan Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “Son dönemde etkisini artıran koronavirüs salgınına karşın bizler de bir dizi önlem aldık. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını gözetiyor, sosyal mesafenin korunması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda evde kalmayı teşvik etme adına personelimizin bir kısmını evden çalıştırmaya başladık. Kalabalık toplantılar yerine iş süreçlerimizi telefon ya da e-posta ile yönetmeye başladık. Anadolubank olarak müşterilerimize kesintisiz destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

Anadolubank hakkında:

 

1997 yılında HABAŞ Grubu tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, bugün Türk bankacılık sektörünün genç, dinamik ve saygın kurumları arasında yer almaktadır. 3 şubeyle yola çıkan Banka, çalışanları ve iş süreçlerini destekleyen bilişim teknolojileri sayesinde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle kısa sürede çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek etkin bir yapılanmaya kavuşmuş, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır. Anadolubank bir Habaş Şirketler Grubu iştirakidir.


Hibya Haber Ajansı