news-details

İş portföy Quasar GYF ile Quasar İstanbul’da yepyeni ayrıcalıklı bir dönem başlıyor

İş Portföy, Quasar İstanbul’da yer alan rezidans dairelerini özel avantajlı ödeme planı ile sunuyor.

Türkiye portföy yönetimi sektörünün öncü kuruluşu İş Portföy’ün gayrimenkul yatırım fonları çatısı altında bulunan, İstanbul'un en ayrıcalıklı projesi İş Portföy Quasar GYF’nin yüksek getiri potansiyeli taşıyan gayrimenkul alternatifleri, kazançlı bir yatırım aracı olarak yükselmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleri İş Portföy Quasar GYF markası altında gayrimenkul yatırım fonları portföyüne katan İş Portföy, gayrimenkul yatırım fonları sektöründeki liderliğini sürdürüyor.

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’da yer alan projesine özel büyük bir fırsatı da sunmaya başlıyor.

İş Portföy Quasar GYF çatısı altında sunulan yeni program ile, muhteşem ve panaromik İstanbul Boğazı manzarasının yanı sıra, iş, sanat ve sosyal hayatın tam merkezinde yer alan ‘Dünyanın En İyi Rezidansı’ ödüllü Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden %15 peşin indirimine ek olarak aylık %0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi imkanı ve sadece %5 peşinat ödeyerek ev veya ofis sahibi olmak şimdi mümkün. Sınırlı bir süre için geçerli olacak “limitsiz ve katkı paysız” bu oranlar gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri bekliyor.

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yeni kampanyaya dair “Özellikle mevduat faizlerindeki düşüş ile birlikte konut kredi faizlerinin de düşmesi gayrimenkul sektöründe satışların artmasını sağlamaktadır. Faiz oranları, son yıllardaki en düşük seviyesine gerilemiştir. Bu sebeplerden dolayı da gayrimenkul yatırımı, geçmişteki günlerine geri dönme eğilimi göstermeye başlamış; bir süredir gayrimenkul pazarında görülmeyen “yatırımcı müşteri” profili yeniden sahneye çıkmıştır. Diğer taraftan, yeni bir ev almaya gereksinim duyan ancak bir süredir göreceli yüksek seyreden konut kredisi faizleri nedeniyle alım kararı veremeyen müşteriler de düşük faiz fırsatını değerlendirmektedir. Bu doğrultuda İş Portföy Quasar GYF için tasarladığımız yeni kampanyayı cazip koşullarla ev veya ofis yatırımı yapmayı düşünen yatırımcıların ilgisine sunduk. Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerimiz, İş Portföy Quasar GYF markası altında avantajlı ve kazançlı bir yatırım aracı olarak yükseliyor. İlerleyen dönemde sunacağımız yeni fırsatlar da artarak devam edecektir.” değerlendirmesinde bulundu.


Hibya Haber Ajansı